Magazin > Film & Glasba & TV
1664 ogledov

Igralce filma grozljivke Tisto čakala strašna usoda

tisto
1/4
tisto
Igralci, ki so zaigrali v originalni različici filma Tristo iz leta 1990 so doživeli različne tragedije.

Tim Curry – klovn Pennywise

Curry je v času, ko je film prišel na male zaslone, že bil zelo znan hollywoodski obraz. Poznamo ga tudi kot zlobnega uslužbenca newyorškega hotela v filmu Sam doma 2. Dve leti po posnetih Charliejevih angelih, ki je izšel leta 2000, je Curry doživel hudu srčno kap, zaradi katere je pristal na invalidskem vozičku.

via GIPHY

John Ritter – Ben Hanscom

Ritter je bil v mini seriji Tisto odrasla različica debelega Bena, ki se je z leti pretvoril v uspešnega moškega. Igralca poznamo tudi iz serije Felicity, Moja najstnica in Buffy, izganjalka vampirjev. Leta 2003 je igralca med snemanjem filma obšla slabost. Vzrok smrti je bila poškodba aorte.

via GIPHY

Jonathan Brandis – Bill Benbrough

Johnatan je upodobil mladega Billa, ki je bil vodja 'kluba izgub' v majhnem mestecu Derry. Želel si je uničiti zlobnega klovna, ki mu je umoril brata Georgea. Po mini seriji Tisto je postal zelo prepoznaven obraz, a nikakor ni dobil nobene omembe vredne vloge. Dolga leta je bil brez službe, sanjaril je, da bi postal režiser.

Leta 2003, ko je bil star 27 let, si je v domačem losangeleškem domu sodil sam.

via GIPHY

Jarred Blancard – Henry Bowers

Agresivni najstnik, ki je nagajal glavnim junakom, je bil skoraj enako grozen kot klovn Pennywise. Uprizoril ga je Jarred Blancard, ki se je dolga leta boril z odvisnostjo od alkohola in prepovedanih substanc.

 | Avtor: IMDb IMDb

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.