Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Katy Perry si bo vzela leto dni premora

Katy Perry. Flynet/JLP
Ena najbolj priljubljenih pop glasbenic je napovedala, da bo za eno leto prekinila svojo glasbeno kariero, saj bi si rada ustvarila družino.

Katy Perry trenutno zaključuje svojo svetovno turnejo California Dreams – njen zadnji koncert je napovedan za 23. november v Los Angelesu. Sedemindvajsetletnica pa naj bi svojo menedžersko ekipo že seznanila, da si bo zatem vzela leto dni premora. "Katy si želi zanositi in meni, da je to pravi trenutek," je povedal vir blizu glasbenici.

Pop pevka je oktobra lani svojo kratkotrajno zvezo z britanskim komikom Russellom Brandom okronala s poroko, zdaj pa si želita ustvariti družino. "Normalno, da si želiva otroka," je povedala. Koliko otrok bi imela, pa je odvisno od prvega, se je pošalila. "Če prvi porod ne bo močno bolel, jih bom kar naprej rojevala," je pred kratkim v šali izjavila v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.