Magazin > Film & Glasba & TV
524 ogledov

Kmet Jure razjezil kandidatko

Maja Triler Planet TV
Prva, ki je začela glasno nergati, je Maja iz Ljubljane.

V šovu Ljubezen na deželi, ki jo predvaja Planet TV, postaja vroče, a ne romantično vroče. Pojavila so se namreč že prva negodovanja kandidatk.

Prva je usta odprla Maja, ki jo je Jure razočaral že prvi večer, in sicer med koncertom Tinkare Kovač. Pridni kmetovalec je namreč izjavil, da komaj čaka posteljo, česar Maja nikakor ni mogla razumeti. "Da tip v družbi enajstih žensk reče, da komaj čaka, da gre spat!?" je sotekmovalkam potarnala Maja.

Večina deklet pa se z njo ni strinjala in so se Juretu postavila v bran. To pa ni bilo edino, kar je Majo zmotilo. Kot pravi, na kmetiji vsekakor ne bo samo gospodinja z na glavi poveznjeno ruto.

Je predčasno zapustila šov?

Kot nam je povedal vir, je Maja v oddaji ena od najopaznejših, "pametnih" in najglasnejših deklet. Karakterno je vodstveni tip človeka, ki želi biti v ospredju. "Je tipično mestno dekle, ima v lasti svoj gostinski lokal, ampak čeprav je tipično mestno dekle, je zelo iznajdljiva, priročna, delavna. Je zelo odločna."


Komentarjev 3
  • Mrcina 09:52 08.oktober 2013.

    Kaj pa ona pravzaprav išče v tem šovu, če ima gostilno , supermodel za močnejše itn??? A ima namen kmetovat ? Haahaaa....samo pozornost išče... daj no, "frajlca", idi kaj drugega počet, kot tu "nastopat".

  • gornik 20:04 07.oktober 2013.

    Če ima velike zize, še ne pomeni, da je tudi v glavi vse pospravljeno.Običajno je to roba za porniče.

  • dd 15:39 02.oktober 2013.

    Po običaju, ena mora biti zmeraj najpametnejša, najboljša, najglasnejša...Nato se druga ali tretja spomni, da ji to ni prav, pa začnejo....