Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Kratka smrt v nekem filmu

Dvigalo Nejc Saje, Kino Šiška
Večer kratkega avtorskega filma z naslovom Smrt v nekem filmu ali Chicken of Death si ob 20. uri privoščite v Kinu Šiška.

Tomaž Gorkič, mednarodno priznan in večkrat nagrajen ter cenjeni filmski ustvarjalec pogrošnih stvaritev gibljive slike, je po nekaj letih milozvočnega ustvarjanja poetike sedme umetnosti s pomočjo presvetljenih sodelavcev svetovno priznane 666 Productions in Strup Produkcije, ustvaril novo filmsko stvaritev, imenovano Med mano, tabo in bogom. Razsežnosti zgodbe in filmske poetike same, novega zaklada vizionarskega Tega nadarjenega avtorja ste lahko spoznali že z neopisljivimi, obilno nagrajenimi in vrhunskimi umotvori kot so Veriga mesa, Dvigalo, Žrtev, Sendvič ali Zeleni dim.

Na ta isti večer manifestacije visoke kulture bo pred projekcijami nastopila še frakcija kontroverzne in že skoraj da groteskne gledališke skupine Dejmo stisnt teater z najnovejšo dramsko uprizoritvijo iskrivo imenovano 666 Productions: V krvi. Po projekcijah bo raven kulture zavesti nadgradil še intelektualno gostujoči umetnik Dj fastfood.

Za vstopnico boste odšteli 6,66 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.