Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Kristen in Taylorja morali evakuirati

Taylor in Kristen sta morala skupaj z drugimi člani zasedbe zapustiti mesto snem Žurnal24 main
Igralca Taylorja Lautnerja in Kristen Stewart so morali evakuirati iz Britanske Kolumbije, kjer trenutno snemajo Jutranjo zarjo, četrti del sage Somrak.

Po silovitem potresu in cunamiju, ki je v petek udaril Japonsko, naj bi posledice čutili tudi na severni obali ameriške celine, kjer trenutno snemajo četrti del sage Somrak. V Britanski Kolumbiji sta bila nedavno tudi glavna igralca Taylor Lautner in Kristen Stewart, ki pa so ju zaradi varnosti morali evakuirati.

 

Tinsel Korey | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Jutranjo zarjo snemajo v mestu Tofino, ki leži ob odprtem morju, njegovo dolgo obalo pa smo lahko videli že v Mladi luni.

 

Igralka Tinsel Korey, ki v filmu upodablja lik Emily Young, je na svojem Twitter profilu zapisala: "Zaradi cunamija so nas morali evakuirati. Če je to moje zadnje tvitanje ... rada vas imam." Kasneje je še dodala: "Če je to zadnji trenutek, potem vem, da sem živela lepo življenje. Hvaležna sem za vse, kar mi je bilo dano."

 

A skrb je odveč, saj sta tiskovna predstavnika Kristen in Taylorja že sporočila, da je z igralci vse v redu in da njihova življenja niso ogrožena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.