Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Manca navdušila v Moskovski filharmoniji

Manca Izmajlova
1/5
Igor Skobelev, Tamara Vodopivec
Manca Izmajlova je v torek nastopila kot častna gostja na koncertu filmske glasbe Ruskega državnega simfoničnega orkestra kinematografije v Moskovski filharmoniji ter požela ovacije.

Manca Izmajlova je imela v torek čast nastopiti kot častna gostja na koncertu filmske glasbe Ruskega državnega simfoničnega orkestra kinematografije, ki je potekal v Veliki dvorani P.I. Čajkovskega v Moskovski filharmoniji. S pesmijo Ennia Morriconeja Nella fantasia je požela največji aplavz navdušenega občinstva, ki je uživalo v glasbenih izvedbah še številnih drugih znanih ruskih pevcev in pevk.

Koncerta so se udeležili tudi številni slovenski diplomati in poslovneži, ki živijo v Moskvi, med drugim tudi slovenska veleposlanica Ada Slivnik.

Mančin nastop v Moskovski filharmoniji je bil prvi med večjimi koncerti v Moskvi, ki napovedujejo njen veliki solistični koncert z orkestrom drugo leto. Ob tej priložnosti je dobila tudi ponudbo za koncert v abonmaju filharmonije drugo sezono. Pevko in njenega soproga, violinista in producenta Benjamina Izmajlova, pa so povabili tudi k predstavitvi njunih projektov Slovanska duša in Slovensko srce na TV Kultura.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.