Magazin > Film & Glasba & TV
68 ogledov

Najbolj dramatični trenutki letošnje Gostilne

Tekla je kri, tekle so solze …

Če ne bi bilo vajenk, bi bilo letos v šovu Gostilna išče šefa precej bolj mirno. To so najbolj odmevni trenutki letošnje sezone.

mido | Avtor: voyo.si voyo.si

Mido se je zaletel v steklena vrata in si hudo poškodoval nos. "Luknjo ima v nosu,“ je bil paničen Luigi. Po obisku zdravnika je Mido nadaljeval s šovom.

Njegov nastop pa je bil sicer pod velikim vprašajem zaradi težav s hrbtom. Šef Bine mu je celo zagrozil, da bo, če bo zdravnik rekel, da ni več zmožen delati, moral domov. Pomagal mu je kiropraktik.

emina | Avtor: voyo.si voyo.si
Z Midom je bila sicer povezana še ena drama, in sicer z njegovo vajenko Emino. Ta je zaradi bolezni šov zapustila predčasno. Govorilo se je, da so jo izdali živci, a temu ni bilo tako. Ekskluzivno za Žurnal24 je povedala, kaj se je zgodilo in ali se je z Midom res tako slabo razumela.

mišo, debora | Avtor: voyo.si voyo.si

Tudi Mišo je poskrbel za zanimiv dogodek, o katerem se je veliko govorilo in pisalo. Z Deboro sta se namreč skrivala pred kamerami. Debora mu je povedala, da je od njegove zaročenke dobila sporočilo, naj ga pusti pri miru. Kaj je na to rekla Miševa zaročenka, lahko preberete TUKAJ.

Olga Burlachenko | Avtor: voyo.si voyo.si

Menjava vajenk je bila usodna za Olgo, čeprav se je v gostilni zelo izkazala. Mišo je raje izbral Sabino, saj se mu je Olga zdela kar malo preveč ambiciozna. Olga mu ni ostala dolžna … Preberite, kaj nam je o razmerah v gostilni povedala svetlolaska.

bine, sabina | Avtor: voyo.si voyo.si

Bine pa je imel več težav s Sabino, ki se je do njega vedla nespoštljivo. "Jaz sem za tebe šef in vikaš me. Ok?” ji je razložil.

Bine ni bil oster le do Sabine. Ker je goljufal na izzivu, je bil Robi kaznovan. Več o tem TUKAJ.

Pretekli teden je bil teden špekulacij. Začelo se je z Robijevo obtožbo, da ne verjame, da ga je na vročem stolu Žan res premagal, zato je zahteval vpogled v glasovanje. Kaj na to pravi POP TV, lahko preberete TUKAJ.

gostilna išče šefa | Avtor: voyo.si voyo.si

Sledil je Tomašev polom v Gostilni. Kot kaže, so mu jo zagodli Blaževi in Žanovi navijači, ki so rezervirali mize, a niso prišli. Naključne goste pa so odslovili pri vratih, češ da je vse polno, čeprav so bile mize prazne. Gre res za zaroto?

Sladica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Za zadnje špekulacije pa je poskrbela Blaževa tortica iz račjih jeter. Je tujo idejo prodal kot svojo? To pravi POP TV.

Za najlepše presenečenje pa je poskrbel POP TV. Zmagovalec bo poleg stotih tisočakov dobil še avto, Hyundai i20. To pa še ni vse. Poleg zmagovalca bodo nagradili še tri tekmovalce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.