Magazin > Film & Glasba & TV
415 ogledov

Nina Pušlar: "To je pesem o trenutkih, za katere si želimo, da bi trajali večno“

Nina Pušlar mediaspeed
V dneh, ko se še kako priležejo pozitivna sporočila, pošilja Nina Pušlar na radijske postaje nov singel in video 'Včeraj in za zmeraj'.

"To je pesem o trenutkih, za katere si želimo, da bi trajali večno, pa naj bo to z ljubljeno osebo, otrokom, prijateljem ali katerokoli drugo osebo, ob kateri se počutimo tako, da si želimo, da ti občutki ne bi nikoli minili," pravi pevka in dodaja: "Kdor se zaveda njihove minljivosti, zna te trenutke še toliko bolj ceniti."

Pri videu je Nina spet združila moči z režiserko Tino Novak, sestavljen pa je kot kolaž črno-belih posnetkov, ki so nastali med snemanjem aktualnega albuma 'Nina', na lanskih koncertih ter njihovem zakulisju.

'Včeraj in za zmeraj' je sicer še ena izstopajoča pesem na že tako s hiti nabitem šestem studijskem albumu 'Nina', podpisuje pa ga avtorska ekipa Factory 11, v kateri so ob njej zbrani še Aleš Marjetič, Miha Gorše, Cherie Lucas, Jernej Kržič in Tadej Košir. V živo boste lahko Nini in njenemu odličnemu bendu že čez nekaj dni prisluhnili tudi na velikem koncertu v ljubljanski Cvetličarni (6. 3.) in nastopu v dvorani OŠ KD Kajuha v Šoštanju (8. 3.), s katerima bodozaznamovali letošnji dan žena.

Nina Pušlar sicer letos praznuje 15-letnico glasbene kariere, pripravlja še marsikaj zanimivega, predvsem pa želi ta jubilej deliti s pepevanjem s svojimi oboževalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.