Magazin > Film & Glasba & TV
12430 ogledov

Novi Bond: Favoriti odpadli, na vrhu seznama za Craigovega naslednika je on

Aaron Taylor-Johnson
1/5
Profimedia
Henry Cavill, Idris Elba, Regé-Jean Page, Tom Hardy ... Veljali so za top favorite za vlogo Jamesa Bonda, sedaj pa so prvo mesto morali prepustiti ...

Takoj, ko je Daniel Craig sporočil, da predaja vlogo Jamesa Bonda, se je začelo ugibanje o tem, kdo bo stopil v njegove čevlje. Omenjala so se zelo znana imena - od Henryja Cavilla, do Idrisa Elbe, a producenti franšize imajo menda drugega favorita. Producenta Barbara Broccoli in Michael Wilson sta pred časom razkrila tri stvari: novi Bond bo Britanec, dovolj mlad, da bo lahko Bonda igral 15 let in novi Bond bo moški in ne ženska. O imenih sta molčala.

Po spletu pa se je razširila vest, da je na vrhu seznama Craigovih možnih naslendnikov Aaron Taylor-Johnson. 32-letnik je znan predvsem po svoji vlogi v filmu Hiter kot strel, v katerem, igra tudi Brad Pitt.

Aarona naj bi na skrivno avdicijo povabili konec lanskega leta in, kot kaže, se je odlično odrezal, saj naj bi z njim posneli že nekaj testnih prizorov. "Na šefe je naredil tako dober vtis, da je lahko posnel slavne prizore iz napovednika," je časniku Sun povedal vir in dodal, da je prepričan, da bo Aaron kmalu podpisal pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.