Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Pečenje predsednika ni bilo najbolj gledano

Borut Pahor Lado Bizovičar Aljoša Kravanja
Oddajo Na žaru z Ladom Bizovičarjem, v kateri je gostil Boruta Pahorja, si je v nedeljo zvečer ogledalo kar 64 odstotkov gledalcev, a s tem niso podrli rekorda.

Osrednji gost tretje iz serije oddaj Na žaru z Ladom Bizovičarjem je bil predsednik države Borut Pahor. Oddajo si je ogledalo 64 odstotkov gledalcev in je imela 31,3-odstotno gledanost v ciljni skupini med 18 in 54 let.

"Vrtenje“ predsednika na žaru je najbolj gledana oddaja od junija 2010, zavihtela pa se je tudi na drugo mesto najbolj gledanih oddaj v zadnjih 16 letih. Več ljudi je gledalo le finalno oddajo prve sezone Slovenija ima talent.

Predsednik je svoj nastop v oddaji napovedal že konec decembra in s tem povzročil kar nekaj razburjenja.

Komentarjev 10
  • tecumseh_1975 09:40 16.februar 2016.

    resno misliš da samo 2/3?

  • Harrison 07:18 16.februar 2016.

    Zaradi njegove funkcije je oddaja zgubila svoj namen in značaj. Prepričan sem, da bo že naslednja s Kobalom bolj originalna. Pahor pa s tem samo dokazuje, da je eden navaden promotor samega sebe. To kar dela je več kot kičasto. ...prikaži več Kot predsednik bi se lahko ukvarjal z našimi domačimi brezdomci in npr. z otroki brez staršev ali kaj podobnega. Poleg sprejemanja državnikov, ki je samo en navaden in naučen protokol, nima nobenega drugega pametnega dela. Kar je bilo včeraj več kot očitno.

  • izRODEk 19:24 15.februar 2016.

    Dvo-tretjinska podpora temu cepcu kaže na to, da je v SLO prb. 2/3 prebivalcev delno do zmerno retardiranih.Dokaz tej trditvi je, da tako misli približno 1/3 prebivalcev. :)