Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Pevec skupine Maroon 5 povzročil spor

Maroon 5 Flynet
Adam Levine, pevec priljubljene skupine Maroon 5, je prek Twitterja močno ujezil voditelje programa Fox News in s tem tudi nekaj drugih uporabnikov Twitterja.

Adam je pred nekaj dnevi na svojem Twitter profilu nagovoril Fox News in zapisal, naj prenehajo s predvajanjem glasbe Maroon 5 na njihovem "peklenskem je**nem kanalu." Seveda ni trajalo dolgo, ko so se na njegov tvit odzvali voditelji omenjenega programa. "Dragi Adam Levine, prosim, ne delaj več zanič je**ne glasbe. Hvala," mu je vrnil voditelj Andy Levy.

Oglasil se je tudi Greg Gutfeld, voditelj satirične pogovorne oddaje Red Eye: "Zakaj so Maroon 5 prečkali cesto? Ker je zanič glasba tam legalna!" je zapisal.

To pa ni prvič, da je 32-letni pevec širil negativno energijo prek Twitterja. Avgusta se je spravil na MTV, ko je dejal, da so njihove video nagrade "edini dan v letu, ko se MTV pretvarja, da mu je še vedno mar do glasbe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.