Magazin > Film & Glasba & TV
82 ogledov

Planet TV razkril, kakšno nalogo imajo izpadli kmetje

kmetija:nov začetek Planet TV
Kmetija: Nov začetek. V šov so se vrnili izpadli kandidati. Včeraj razkrili, kaj je njihova naloga.

Za 50 tisoč evrov se v šovu Kmetija: Nov začetek borijo le še Franc, Faki, Miha, Niko in Bruno. V

Včeraj so kmetje določili prvega dvobojevalca, Bruna, ki se še mora odločiti, s kom se bo pomeril v areni. Po petkovem dvoboju pa bo četverica izbrala šestčlansko poroto, ki bo odločila, kateri trije tekmovalci se bodo uvrstili v superfinale in kdo mora tik pred koncem brez boja zapustiti posestvo.

Šov sta sicer prostovoljno zapustili Barbi in Dominika. Slednja je šov zapustila v petek, čez nekaj ur pa se je morala vrniti na kmetijo, kar jo je močno potrlo.

Komentarjev 6
  • alibi 08:38 04.december 2015.

    Naj Planet več ne nateguje gledalcev . Že dva meseca je jasno, da bo zmagovalec Fakić, ki ga Planet skupaj z njegovo Fakićko na vse kriplje protežira!!!????

  • fritolin 20:40 02.december 2015.

    Oh moj bog, res ne vem kako je mozno da se take zadeve gledajo... Vse ki v tej produkciji sodelujejo naj bo sram, da na ta poceni nacin zelijo priti do tistih par evrov...... Raje gledam Gostilno kjer se ...prikaži veče vsaj trudijo nagraditi delavnost in pozitiven pristop....Taki ljudje ki to dajo Kmetijo na tv, so hkrati tudi tisti ki bi za par evrov bili pripravljeni narediti vse, prav vse..... in so hkrati slabsi in bolj primitivni kot tisti ki v tej manipulaciji retardiranih nastopajo....

  • c1305166 12:56 02.december 2015.

    Ma dejte ga no srt s temi forami. To je licenčna oddaja in Planet TV nima nobenega vpliva na pravila. Isto je bilo že lani in po vseh državah, kjer vrtijo ta šov. Po vaše je to en tak mednarodni ...prikaži več masterplan, kako prirediti pravila za Fakiča? Smešni ste, pri vseh reality šovih se najde folk, ki bluzi o tem, da so pravila prirejena, če je v prednosti nekdo, za katerega ne navijajo. Pravila so znana že od začetka in nihče ni mogel predvideti, da bodo ravno ti, ki so sedaj ostali na koncu, prišli do te točke. Kot sem rekel, vedno iste debate in teorije zarot.