Magazin > Film & Glasba & TV
121 ogledov

S to oddajo želi RTVS konkurirati POP TV

vse je mogoče Žiga Culiberg
Že to soboto na male ekrane prihaja oddaja Vse je mogoče z Bojanom Emeršičem.

Kot so sporočili z RTVS, gre za "najbolj smešen šov za vse generacije", ki se bo za gledalce boril v istem časovnem terminu – ob 20. uri - kot POP TV-jeva sobotna oddaja v živo Gostilna išče šefa.

Emeršič bo vsako soboto šest znanih obrazov soočil z različnimi izzivi. Na edinstveni sceni bodo znani obrazi v seriji iger med drugim plesali ob spremljavi glasbenih uspešnic vseh časov, peli na karaoke z nenadnimi prekinitvami, se preizkusili v pantomimi (tudi v zraku) in lovili ravnotežje v improvizacijski igri na poševnem odru. Vse je mogoče zajema skupaj več kot 20 iger, ki se bodo skozi sezono menjavale.

vse je mogoče | Avtor: Žiga Culiberg Žiga Culiberg
Tokrat se bodo Emeršiču v studiu pridružili Uroš Smolej, Nina Valič, Blaž Švab, Ana Urbanc, Rado Mulej in Nejc Šmit.

"Vse je mogoče je sproščen šov, ki mi je izjemno pisan na kožo. Gre sicer za licenčno razvedrilno oddajo, ki mi, kljub predpisani strukturi oddaje, omogoča veliko improvizacije pri vodenju kot tudi spodbujanja mojih gostov in občinstva v studiu," sporoča novi gostitelj sobotnih večerov na TVS, Bojan Emeršič, ki se že veseli vrnitve na televizijske zaslone. "Sproščena zabava, komičnost, nepredvidljivost in smeh za vse generacije bo tako glavno vodilo to jesen. Z mnogimi igrami, ki bodo v vsaki oddaji na najrazličnejše spretnostne preizkušnje postavile šest gostov, bom poskrbel, da se bomo vsi skupaj zabavali – moji gosti in vi pred malimi ekrani. Veselim se že tudi srečanja z navdušenim občinstvom v studiu, ki bo tudi izjemno pomembno za celotno vzdušje v oddaji. Če se želite pridružiti snemanju oddaj, se prijavite na vsejemogoce@rtvslo.si. Se vidimo jeseni (smeh),“ je še dodal.

Komentarjev 2
  • marabunta 22:41 29.september 2015.

    a je še kaj bolj bedastega kot so ti resničnostni šovi, ki jih kar naprej forsirajo po Tv....totalno poneumljanje in bi mi bilo izpod časti to gledat

  • Žvižgač 21:18 29.september 2015.

    Ko vidim ta model mi je že sedaj smešno, kako sem žalosten zakaj plačujem naročnino. Te naše zabavne oddaje so za nedozorele osebnosti kot resničnostni šovi in podobne norosti.