Magazin > Film & Glasba & TV
11 ogledov

Skrivnostni MIT-ovci

MIT-ovce zdaj čaka promocija prvega albuma. Žurnal24 main
Rock skupina MIT je posnela drugi videospot za tretji singel in hkrati prvi album. A naslova skladbe in albuma zaenkrat ostajata še skrivnost, ki jo bodo oboževalcem razkrili 20. maja.
MIT-ovci so se v preteklih dneh pošteno nagarali, saj so sami pripravljali prostor za snemanje drugega videospota, ogromno dela pa sta imeli tudi stilistka in vizažistka ter seveda režiser. Končni izdelek bo doživel premiero v maju, ko bodo videospot začeli predvajati na televizijskih zaslonih.

Delovna pomlad
Po dolgih dneh snemanja pa fante zdaj čaka naporen preostanek pomladi, saj se z začetkom maja začenja koncertna turneja. Vsi v en glas zatrjujejo, da so veseli, ker je album končno posnet, čaka le še zadnjo piko na i.

Prihod na sceno
Fantje so se slovenskemu občinstvu predstavili že novembra lani s prvim singlom Neskončen dan, v isti sapi pa so zanj predstavili tudi videospot. Njihov prvi koncert je bil dokaj uspešen, zato je sledila še krajša predstavitvena turneja.

Kdo so MIT?
Skupino sestavlja pet članov, vokalist Uroš Petrovski, kitarista Miha Oman in Matevž Pavčnik, basist Aaron Cernatič ter bobnar Miha Plesničar. MIT-ovci v prvi vrsti ustvarjajo avtorsko rock glasbo z izrazitim poudarkom na dobrih besedilih, vse skupaj pa združujejo v eno samo pozitivno energijo. Fantje kljub uspehu na vidiku ostajajo realistični in si želijo le dober sprejem njihove glasbe in dobro obiskane koncerte.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.