Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Tina Maze bo pela z našimi glasbeniki

Tina Maze EPA
Tina Maze bo v soboto ob 19.30 na velikem odru v okviru zaključne prireditve svetovnega prvenstva v Schladmingu nastopila s slovenskimi glasbeniki.

Tina Maze bo v soboto ob 19.30 na velikem odru v okviru zaključne prireditve svetovnega prvenstva v Schladmingu nastopila s slovenskimi glasbeniki Matjažem Jelenom (Šank Rock), Tangels, Mary Rose, Samuelom Lucasom in SoulGregom, so sporočili iz javne agencije Spirit Slovenija urada vlade za komuniciranje, ki sta podprla koncert.

Glasbeniki so se posebej za to priložnost združili v "Feel Slovenia Band", predviden pa je pol urni nastop v živo z naslovom "Feel Slovenia" na velikem odru prireditvenega prostora za podelitev medalj v Schladmingu.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 23:31 15.februar 2013.

    Ja vi na Zvezi pa le pazte , da ne bo zapela " Dont cry for me Slovenija " kajti zaradi vaše nesposobnosti ne manjka veliko !

  • Žurnalček 17:11 15.februar 2013.

    Končno nekaj za promocijo države v Slapniku . Če bi tja še ta mlade Avsenike prpelal s Kaguarji , le za kaj jih imamo , bi bila pa to poteza , da se bi vsi tam enostavno po domače povedano ...prikaži več vsrali i videli kaj se imenuje promocija !