Magazin > Film & Glasba & TV
18737 ogledov

Velik uspeh v tujini: Sinu te znane Slovenke se nasmiha nastop na Evroviziji

matevž derenda Instagram
Slovenska skupina v finalu Una Voce per San Marino.

Bomo Slovenci na letošnjem Eurosongu pesti stiskali tudi za predstvnike San Marina? To bomo izvedeli v soboto, ko bo v tej majhni državi potekalo finale izbora Una Voce per San Marino, na katerem izbirajo pesem za nastop na največjem glasbenem festivalu sveta. 

V finale se je namreč uvrstila tudi naša skupina Booom!, poroča stran Evrovizija.com. Skupino sestavljajo Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda, sin Nuše Derenda. “Na samih avdicijskih predizborih nismo imeli nobenih pričakovanj. Vse je bilo zelo dobro urejeno in pripravljeno, tako da smo bili z rezultatom več kot zadovoljni. Ko smo prišli na drugi predizbor smo takoj opazili, da gre za malce večjo zadevo, ki je bila prav tako profesionalno pripravljena, tudi kar se tiče zvoka. Mi smo se na odru zares dobro počutili, pa tudi vzdušje med vsemi nami je bilo zelo prijetno. Kljub temu je bilo za nas seveda tudi stresno, saj si vsak glasbenik želi dobrega rezultata. Na koncu smo do sedaj premagali vse prepreke, no manjka nam le še ena,” so za omenjeni medij povedali mladi glasbeniki, ki so se predstavili s pesmijo Dance like this. Konkuenca v finalu je velika, saj bo nastopilo kar 17 glasbenikov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Booom! (@booom.official)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.