Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Vita letela, ker se ni hotela razgaliti?

bar
1/8
Planet TV
Včeraj je Bar morala zapustiti Vita, ki je ta teden prejela največ minusov. Premagala jo je Tanja, ki jo je Emi postavil na drugi vroči stol.

Ta teden je sicer Vito, Ivono in Suzano doletela posebna naloga. Lepotičke so svoje čare nastavile fotografskemu objektivu in pozirale za naslovnico neke revije. Medtem ko sta Suzi in Ivona v seksi oblačilih uživali, je imela Vita z zahtevami fotografa in stilistke težave.

"Bodi vroča, ne kot za v Playboy, ampak bodi vroča,“ ji je med snemanjem svetoval fotograf, Vita pa je odvrnila: "Jaz znam pozirati, sem se že slikala, ne mislim pa riti kazati. V tem primeru bom malo več denarja zahtevala (smeh).“

Vita pravi, da je za odločitev, ali se sleči za časnik ali ne, potreben tehten premislek, saj bodo fotografije ostale na spletu.

Njeni sotekmovalki se s tem ne obremenjujeta in sta zato le zavijali z očmi. Suzana je predvidevala, da Viti za seksi fotografiranje morda primanjkuje samozavesti, Ivona pa je povedala, da ji gre njeno obnašanje na živce: "Vita je spuščala take poglede in neko negativno energijo, da sva bili še s Suzi zadržane. Meni to ni všeč. Ne rabiš se fotografirati in 100-krat povedati svojega mnenja, da ti to ni všeč.“

"Za takšne fotografije sem dobila že dobre ponudbe, a jih nisem sprejela, zato bi bilo čudno, da bi se zdaj razgalila brezplačno,“ je razložila svetlolaska, ki je pozneje sicer povedala, da ji je bilo na snemanju, čeprav ji marsikaj ni bilo všeč, "fajn".

Kot je znano, sta Suzi in Ivona pri gledalcih priljubljeni. Obe sta že preživeli vroči stol, verjetno tudi zato, ker znata narediti šov in svojih čarov ne skrivata. Je bila zadržanost usodna za Vito?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.