Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Začenja se klubski festival

Hanson Brothers Arhiv skupine
V nedeljo se odpira Orto fest, ki bo trajal ves mesec.

V nedeljo se začenja največji klubski festival pri nas – Orto fest, ki bo tokrat v 18 programskih dneh gostil 28 glasbenih skupin. Prvi bodo nastopili The Hanson Brothers, ki jih sestavljajo člani legendarne punk skupine NoMeansNo.

28 skupin v 18 večerih
"Na Orto festu bomo prvič; na njem bomo preigravali nove komade, eden izmed teh pa je prihajajoči radijski singel," nam je o nastopu na ljubljanskem festivalu povedal Jure Lesar, frontman zasedbe Eskobars. Ta bo tam nastopila 19. aprila skupaj s skupinama Kill Kenny in Puppetz.

Naslednji teden boste na Orto festu lahko videli še Arsen Roulette (sreda), Guštija z bendom (četrtek), Evil Eve in Dirtswitch (petek) ter Hišo (sobota). Poleg njih bodo na festivalu nastopili Avtomobili, Elevators, Res Nullius in drugi – 27. aprila bodo vse skupaj zaključili CoverLover, domači rock bend, ki igra priredbe komadov drugih izvajalcev. Orto fest, čeprav z manj nastopajočimi in manj programskimi dnevi kot lani, ostaja unikatna in tradicionalna zgodba domače scene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.