Magazin > Film & Glasba & TV
12334 ogledov

Znano, kdo je zmagovalec druge sezone šova The Biggest Loser

biggest_loser2
1/17
Saša Despot
V finalu so bili Edo, Klara, Maja, Željko in Blaž.

Nocoj se je končala druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija. Za glavno nagrado – tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma največ 50 tisočakov – so se v finalu borili Edo Mesič, Klara Hrovat Vidman, Maja Drolc Begović, Željko Živković in Blaž Hudelja.

Zmagala je Klara, ki je od začetka šova izgubila 42,7 kilograma (36,94 odstotka začetne teže). Sedaj tehta 72,9 kilograma. V žep je pospravila 43 tisoč evrov.

Edo je od začetka šova izgubil 48,3 kilograma, kar predstavlja 27,73 odstotka začetne teže. Blaž danes tehta 87,2 kilograma, 44,1 kilograma manj kot na začetku (33,59 odstotka začetne teže). Željko pa je shujšal za 36,3 kilograma (23,77 odstotka teže). Maja je pristala na drugem mestu. Shujšala je za 44 kilogramov (33,92 odstotka teže). Sedaj tehta 85,7 kilograma.

Finalisti so v šovu hujšali pod budnim očesom nutricionista in dveh fitnes trenerjev, štiri tedne pa so hujšali sami. Trener Jan Kovačič je drugo sezono označil za "divjo“. "Užival sem v vsakem izzivu. Vse je bilo tako kompleksno – imeli smo vodo, hribe … S tekmovalci sem zelo zadovoljen, ker vem, koliko truda in odrekanj je za tem. To je spoštovanja vredno,“ je povedal Jan, Nataša Gorenc pa je izjavila, da je ponosna na rdečo ekipo, ki jo je vodila.

Zmagovalec pa ni edini, ki je odšel domov z nagrado. "Lucky loser“, tekmovalec, ki ni prišel v finale, a je med izpadlimi izgubil največji odstotek teže, je postal Simon Kos (30.72 odstotkov prvotne teže). Za nagrado je dobil kolo. Za ljubljenca publike pa je bil razglašen Edo Mesić. Prejel je bon v vrednosti 500 evrov, ki ga je daroval Tuš.

Oddaja se je sicer začela s predstavitvijo izpadlih kandidatov in vsi so bili tudi zunaj zelo pridni. Kako so videti sedaj, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice