Magazin > Film & Glasba & TV
1285 ogledov

Znano, ali se Saša Lendero res vrača na televizijske zaslone

kmetija:nov začetek,  saša lendero Žurnal24 main
So bila naša ugibanja pravilna?

Šov, ki ima moč, da tekmovalcem resnično spremeni življenje, se marca na Planet vrača že s tretjo sezono. Treninge pogumnih posameznikov, ki so se odločili napovedati boj odvečnim kilogramom, bosta tudi tokrat krojila trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc, voditeljica nove sezone The Biggest Loser Slovenija pa je Saša Lendero, sporočajo s Planet TV. 

aleš hrvatin nov imidž Magazin Nov imidž: Aleš Hrvatin iz The Biggest Loser neprepoznaven

"Vsi si želimo biti srečni in se dobro počutiti v svoji koži. Na nekatere stvari žal nimamo vpliva, nekatere pa lahko spremenimo. Z novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija bomo tukaj, da z vami naredimo prvi, največji korak do boljšega življenja. Nova sezona bo tako združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim novega izziva," je ob tem povedala Saša. 

kmetijapop Magazin Zato nekdanja voditeljica Kmetije šova ne spremlja

V prvih dveh sezonah smo spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, ki so dokazali, da je s trdim delom, močno voljo in dobro ekipo strokovnjakov vse mogoče. Zmagovalca Bojan in Klara sta poskrbela za res neverjetno izgubo kilogramov, a še večja zmaga je spremenjen življenjski slog, ki jima omogoča bolj zdravo in polnejše življenje. Zdaj bodo priložnost za nov začetek dobili novi tekmovalci. 

The biggest looser | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice