Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Danes še posebej zlovešč petek 13.

Lili Sorum Anže Godec
Okoli števila 13 se vrti veliko misticizma in negativne energije. Pa je res tako slabo?

Numerologinja LiLi SoRuM poudarja, da petek 13. ni nič bolj nesrečen ali srečen od drugih dni, je pa današnji dan kljub temu nekaj posebnega. 

"Današnji dan, 13. 4., pa je dejanski zapis karmičnega dolga, ki ga numerologi napišemo 13/4. Za vse nas bo ta petek intenziven dan, ki bo na plano privabil naše ne najbolj prijetne strani. Kot karmični dolg poudarja neodgovorna dejanja, prelaganje krivde in odgovornosti na druge, tudi prelaganje naših lastnih obveznosti in dela na druge. Pomembno je opozoriti, da bo to dan, ko bomo močneje doživljali naše skrite strahove; možno je poslabšanje počutja in zdravstvenega stanja. Lahko nam gre vse narobe, prepočasi ali celo v nasprotni smeri, kot bi si želeli. Kot bi Vesolje prestavilo v vzvratno vožnjo. Soočali se bomo s preizkusi discipline, integritete in pa trdega dela. Nikakor to ni dan, ko bi ubirali bližnjice, ker se nam bo to maščevalo," pravi Sorumova.

Pa srečno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.