Magazin > Horoskop in Numerologija
10819 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 14. aprila 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Prebujena bo močna potrebo po partnerstvu.

Brez nekoga, s katerim bi delili svoje misli, se boste počutili prazno. Zelo očarljivi se boste podali v osvajanje in poudarjali pomen iskrene ljubezni. Dovolite si doživeti nekaj lepega, nežnega ter se nikar preveč ne izpostavljajte tam, kjer ni treba. Prebuja se preteklost ter misli, povezane s pomembnimi prelomnicami. Romantične geste vam bodo povrnile občutek zadovoljstva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne sprašujte nekoga, ki od vas pričakuje delovanje, kaj bi sploh morali storiti. Vse tisto, kar je strogo določeno in obdano s previdnostjo, vas bo tokrat močno odbijalo, želeli boste biti sproščeni. 

BIK 
Resnico glede čustvenih pripetljajev v preteklosti poznate sami, tudi tiste plati, ki vam niso všeč, zato se raje brzdajte, ko bo nekdo ponovno drezal v vas in na plano vlekel razne laži.

DVOJČKA 
V ljubezni vas spremlja zoprn občutek nezadovoljstva, ki ga prebuja energija lune v raku. Težko se boste z energijami, ki vlečejo v preteklost, sedaj podali v prihodnost.

RAK 
Kljub temu da se bo luna nahajala v vašem znamenju, vas lahko močno obremeni  navzočnost nekaterih oseb, s katerimi vas povezuje nekaj starih ter nerazčiščenih računov. 

LEV 
Sprostite se ob prijetnem pogovoru, ki bo razkril sogovornikova stališča in prebudil občutek, da ste na pravi poti. Z veseljem si boste končno privoščili zaslužen prosti čas.

DEVICA 
Vzemite si, če vas v prihodnjih dneh čaka zahteven opravek čas, zbirajte informacije in izkušnje drugih, predvsem pa ne bodite tako zelo analitični ter notranje nemirni.

TEHTNICA 
Zmotilo vas bo, da morate ves čas, ko nekaj razlagate, paziti tudi na odzive drugih. Začnite vse reševati umirjeno, da ne bo vse skupaj napačno razumljeno le zaradi naglice.

ŠKORPIJON 
Brezglavo boste tavali sem ter tja, ter intenzivno razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili. Po tihem boste na vsakem koraku iskali možnost, da bi občutili zadovoljstvo. 

STRELEC 
Dan boste kljub energiji lune v raku, ki kliče kliče v osamo, preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja. Izvedeli boste novosti, ki vas bodo popeljale v drugačne zaključke.

KOZOROG 
Uspelo vam bo dokončati nekaj, kar je bilo resnično velik zalogaj, vendar kljub temu še vedno ne boste povsem prepričani, da je zadeva končana, saj luna v raku prebuja dvome.

VODNAR 
Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, še posebej tisti vodnarji in vodnarke, ki znate odmisliti obveznosti in jih vreči čez ramo. Na čustvenem področju boste sklepali v pravi smeri.

RIBI 
Odlično se boste počutili z mlajšimi, predvsem zato, ker vas razumejo in navdihujejo s prisrčnostjo. Vsem težkim posameznikom pa se boste z veseljem in dobrim izgovorom izognili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.