Magazin > Horoskop in Numerologija
9684 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 4. marca 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Delovali boste prijazno, zato se boste odlično razumeli z vsemi, ne glede na starost, zanimanja in spol.

Presenečali boste z nenavadnim razmišljanjem in genialnimi idejami. Nikar se ne razburjajte ob malenkostnih težavah, ki se lahko pojavijo, saj boste vse skupaj sposobni rešiti na pravi ,ter zelo spontan način. Notranje dileme se umikajo, zato čim prej poiščete pot, ki vas vodi k svetlobi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obtičali boste na mestu in napredne ideje bodo malce zamrznile. Nikar v vsej zmedenosti ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, ki vas utegnejo doleteti v napačnem trenutku.

BIK
V kolikor se boste zbrali, boste končno korak pred ostalimi, a si zaradi tega nikakor ne prisodite večje vrednosti. Srčne zadeve bodo mirovale, saj bodo ključnega pomena večji podvigi na področju kariere.

DVOJČKA 
Pametno je, da sprejmete predlog nekoga, ki vas očitno dobro pozna in točno ve, kaj je dobro za vas. Neodločni boste, zato vas bo vsako odvečno vprašanje le še bolj zaustavilo.

RAK 
Prevzemite z energijo strelca pobudo, ter popustite v svoji natančnosti in preciznosti in se raje odločite za kreativnost, ki dovoljuje odstopanja. Obeta se vam nekaj nepričakovanih zapletov.

LEV
Pri določenih zadevah boste kljub energiji strelca prepočasni le zato, ker čutite, da niso v vaši domeni in vas ne veselijo. Vezani boste prišli do spoznanja, da so razlike med vama nekaj pozitivnega.

DEVICA
Preveč vztrajen bo nekdo izmed starejših ali nadrejenih, ki mu tokrat vseeno morate dati vedeti, da ne nameravate popustiti. Vključite svoj razum in ugotovite, kaj vam določena situacija ponuja.

TEHTNICA 
Z nekom bosta vzpostavila bolj pristen stik, kar vam bo pravzaprav ustrezalo, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. Našli boste rešitev, kako se premakniti korak dalje in doseči nekaj, o čemer sanjate.

ŠKORPIJON 
Na čustvenem področju se ne boste želeli igrati, tokrat bi morali dokončno razčistili. Kljub temu, da boste pred reševanjem čustvenih situacij hoteli pobegniti v delo, se boste morali soočiti.

STRELEC
Veliko smeha in dobre volje bo z luno v vašem znamenju v prijateljskih odnosih. Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali zaključiti. Modra se vam bodo kmalu odprle nove poti in s tem možnosti za novosti.

KOZOROG 
Proti utrujenosti, ki vas bo zajela se lahko borite na več različnih načinov. Za začetek bo dovolj, da si poskusite razporediti obveznosti. Vzemite si več časa za premor in prijeten klepet.

VODNAR 
Zaznali boste priložnost, da nadgradite svoje sposobnosti in zlepa je ne boste spustili iz rok. V želji, da bi nadoknadili za naprej in za nazaj, boste morda celo preveč zahtevni do sebe.

RIBI 
Najprej boste pomislili nase in na to, kar vam resnično ugaja. Šele nato boste prešli h konkretnim dejanjem. Vedno bolj vas bo mikala zamisel o spremembi, o kateri poslušate že dlje časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.