Magazin > Horoskop in Numerologija
9838 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 17. aprila 2024

astrologija Profimedia
Okoliščine vam podarjajo več časa, da bi lahko v miru razmišljali.

Vse skupaj prihaja zelo spontano in v nekoliko nenavadnih okoliščinah, kar vam bo všeč. Prihaja odličen čas, da pustite vse staro za sabo in se spustite v nekaj novega. Z veseljem boste širili obzorja, tako iz oči v oči kot tudi na spletu, kjer boste bolj dejavni kot običajno. Najboljša izbira bo druženje, saj bosta odprtost in razumevanje spodbujala pristno prijateljstvo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav se trudite, da si določenih stvari ne boste več dovolili, se tokrat ne boste rešili tako lahkotno. Nekdo vas utegne še presenetiti, zato bodite, ko boste prejeli kočljivo vprašanje pripravljeni.

BIK 
Odločili se boste za nekaj pomembnega, všeč vam bo, da se odpirajo nova vrata. V ospredje bodo stopile dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z drznostjo in zanesljivostjo. 

DVOJČKA 
Analizirajte, kaj je pravi razlog za dileme in razmislite o zadevi, ki nikakor ne steče, tako kot bi želeli. Ne zapletajte se v razne dvoboje, saj že vnaprej veste, da niste povsem prepričani v svoja prepričanja.

RAK 
Zakaj si, namesto da ves čas jamrate, ne vzamete dovolj časa za pogovor in poglobitev v situacijo, ki že dolgo ni več urejena. Ljubezenske vibracije bodo izredno naklonjene. 

LEV 
Z luno v svojem znamenju storite naslednji korak in ne dovolite, da bi nekdo, ki vam je všeč, moral zopet brati med vrsticami. Vse lahko uresničite, saj ste tokrat na pravi poti.

DEVICA 
Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti, zato se povežite z energijo lune v levu, ki krepi pogum. Presenečeni boste, saj vas povezava vodi v lepšo energijo. 

TEHTNICA 
Z energijo lune v levu vam ne bo težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko še bolj produktivni. Zanimale vas bodo le donosne možnosti.

ŠKORPIJON 
Poslovno področje bo od vas, če vam je všeč ali ne zahtevalo veliko prilagajanja in vztrajnosti. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusita skupaj prebuditi kakšno prijetno novost.

STRELEC 
Če se bodo zaradi rivalstva, ki ga prebuja luna v levu, zgodile napetosti v odnosu s sodelavci, bo vse odvisno od tega, kako se boste v določenem trenutku odzvali in odreagirali.

KOZOROG 
Ljubezen bo področje, v katerem ne boste mogli ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati, zato se skušajte držati nazaj. V karieri bo napočil pravi trenutek za preboj.

VODNAR 
Popolnoma se boste z luno v levu sprostili in povedali svoje mnenje umirjeno ter diplomatsko. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več, še posebej v domačem okolju.

RIBI 
Slutite, da lahko pokažete nekaj več, če pa niste prepričani, počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede. Nekdo vas bo prijetno navdihnil in prepričal, da razmišljate pravilno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.