Magazin > Horoskop in Numerologija
10280 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 6. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Jezile vas bodo misli, ki se jih nikakor ne boste mogli znebiti.

Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje glasbe. Nikar preveč ne govorite, raje več storite. Zaupajte sami sebi, saj ostali do vas ne bodo najbolj iskreni, bodo pa preveč radovedni. Potrebno bo prevzeti odgovornost, ne glede na to, kako občutljivi in čustveni boste. Prisluhnite sebi in svojim instinktom in lažje se boste odločili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, temu ne bo ravno tako, saj luna sredi dne prehaja v znamenje kozoroga, ki lahko vse skupaj upočasni. Vzemite si čas, da boste bolj prepričani vase.

BIK 
Žel bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite in se usmerite k napredku.

DVOJČKA 
Tokrat pričakujte zanimiva odkritja in hkrati dramatičen razvoj tistih dogodkov, ki so že nekaj časa sporni. Odprti in direktni si lahko obetate spremembe, predvsem na osebnem področju. 

RAK 
Situacija, na katero ste se dolgo skrbno pripravljali, bo stekla drugače kot ste želeli, vendar še vedno v učinkoviti smeri, zato se spremembam, namesto da vas vznemirjajo raje prilagodite. 

LEV
Dojeli boste, da morate biti z nekom bolj previdni, prav tako bo pomembno, da gledate izključno nase. Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, med katerimi boste poskušali usklajevati. 

DEVICA
Določena pravila bodo dušila produktivnost, zato se postavite zase in vztrajajte pri začrtanih nalogah, kajti kmalu boste dosegli svoje. Priznajte svoje napake in ne bodite trmasti. 

TEHTNICA 
Pomembno vam bo predvsem to, da napredujete na osebnem področju. Ne ozirajte se na tiste posameznike, ki neprestano komentirajo vaše korake in odločitve, svojih pa ne vidijo. 

ŠKORPIJON
Nestrpni boste, saj vas bo dopoldne, ko bo luna še v znamenju strelca pri delu nekdo ves čas priganjal. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah.

STRELEC
Z veseljem se boste ukvarjali predvsem sami s sabo, ter skušali razvozlati nekaj, za kar potrebujete izključno mir in tišino. Zanimivo bo, da boste ves dan hrepeneli po določeni osebi.

KOZOROG 
Strastni in pogumni se boste spoprijeli z nalogo, ki je resnično velik zalogaj. Začnite postopoma, da boste lahko sledili vsem namigom in pripeljali vse skupaj do učinkovitega zaključka.

VODNAR
Zaradi svoje velikodušne narave pazite, da si ne nakopljete skrbi za nekoga, ki ima večje težave, kot jih lahko prenesete. Razčistili boste določene zadeve in prišli do pomembnega zaključka.

RIBI 
Nekaj pomembnega prihaja z zamudo, zato boste nemirni, trmasti in nezadovoljni. Namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo ter se podajte novim dogodivščinam naproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice