Magazin > Horoskop in Numerologija
6427 ogledov

Kako bo retrogradni Merkur vplival na vaše znamenje?

astrologija, horoskop Profimedia
Bodite pozorni.

Vsi se bojimo retrogradnega Merkurja, pojava, ko se Merkur trikrat do štirikrat letno giblje vzratno. To je planet komunikacije, vpliva pa tudi na tehnologijo, posel in potovanja. Astrologi svetujejo, da se, kadar je retrograden, izogibate nakupom tehnoloških igračk in aparatov. V tem času prav tako ni dobro podpisovati pogodb ali sklepati novih poslov, saj je verjetnost, da so vam bile nekatere informacije zamolčane, zelo velika. Njegov vpliv najbolj občutijo ljudje, ki so rojeni v znamenju device in dvojča, saj je Merkur njihov vladar.

Vpliv retrogradnega Merkurja na astrološke znake:

Devica

Merkur zaseda vašo šesto hišo navad in zdravja. Fokus naj bo na postavljanju mej. V tem času se pripravite na zamude in težave v komunikaciji. Merkur nas bo spodbudil, da stvari ustavimo in ponovno premislimo o svojih odločitvah in življenju. Čeprav je to lahko neprijetno, se bo dolgoročno izkazalo za koristno. Ker se devica usmerjena v boljšo organizacijo stvari, to morda pomeni premislek o tem, kako vam trenutni organizacijski sistemi ne služijo. Osredotočite se tudi na svoje fizično zdravje, vendar bodite pozorni, da ne zaidete v prevelik perfekcionizem in se ne obremenjujete preveč s preteklostjo. Morebitne neuspehe boste v tem času jemali bolj osebno in pričakujte, da boste tudi nerazpoloženi, ko stvari ne bodo šle po vaših načrtih. Ne odločajte se za večje spremembe vašega videza in dobro razmislite, kam vlagate svoja prizadevanja in energijo.

Oven

Natančno prilagodite svojo dnevno rutino. Razmislite o tem, kako lahko boljše razporedite svoj čas in po potrebi prilagodite organizacijski sistem. Če pogledate na prakse dobrega počutja, ki ste se jih v preteklosti posluževali, se lahko počutite bolje.

Bik

To je odličen čas, da se znova povežete s svojo ustvarjalnostjo. Pametno je, da ponovno ocenite, ali ste resnično srečni tudi na romantičnem področju, saj se lahko zgodi, da se ponovno srečate z ljudmi iz svoje preteklosti.

Dvojčka

Zdaj je čas, da razmislite, kako bi lahko popravili vse poškodovane družinske vezi, saj je Merkur v vaši četrti hiši družine, doma in zapuščine. Morda se znova pogovorite s svojim bratom, sestro, bratrancem ali z drugim družinskim članom, s katerim je prišlo do zastoja v komunikaciji. Zgodi se lahko, da boste dobili nov pogled na nastalo situacijo.

Rak

Retrogradni Merkur je v vaši tretji hiši, ki vlada komunikaciji. Dvojno preverite vse podrobnosti vaših načrtov. To sega tudi na vaša razmerja ... Lahko se zgodi, da bodo besede vaših bližnjih napačno razumljene, zato dvojno preverite pomen besed.

Lev

Vaša druga hiša vrednosti, financ in lastništva je na Merkurjevi poti. Ker se je sezona leva zaključila, je to idealen čas za pregled bančnih izpiskov in se prepričate, da je vse tako, kot mora biti. Retrogradnost vas bo spodbujala, da na svoje finance pogledate tudi z drugega zornega kota. Koristno bo razmisliti, ali sistemi in metode, ki ste jih imeli za načrtovanje vašega proračuna, še prispevajo k finančnim ciljem.

Tehtnica

Za vas bo to obdobje iskanja duševnega miru in zazrtja vase. To bo proces iskanja samega sebe, zato se ne pozabite sproščati in iti na kakšen krajši oddih. Obkrožite se s podporo bližnjih.

Škorpijon

Merkur je v vaši enajsti hiši prijateljev in skupin, ki jim pripadate, zato je ključnega pomena, da pazite na komunikacijo in stike s prijatelji, sodelavci ali drugimi v vaši okolici. Morda boste odkrili drugačen pogled na dinamiko določenih skupin, ki jim pripadate. Bodite pozorni tudi na prijatelje iz preteklosti, ki se vračajo.

Strelec

Zdaj imate veliko priložnost, da ponovno ocenite in razmislite o svoji življenjski poti. Merkur se namreč premika skozi vašo deseto hišo namena in kariere in vprašajte se, kaj je vaše poslanstvo in kam greste. Lahko je čas, da spremenite kariero.

Kozorog

Merkur je retrograden v vaši deveti hiši raziskovanja, zato razmislite o tem, kako bi prekinili rutino. Morda se odpravite na potovanje z vlakom, namesto z avtom ali letalom. Med potovanjem lahko pričakujete zamude, vendar stvari ne jemljite preveč resno.

Vodnar

Čas je, da ocenite svoje intimne odnose in se prepričate, da je vaša komunikacija jasna. V igri je vaša osma hiša skupnih financ, naložb, seksa in dolgov. Premislite o svojem komunikacijskem sistemu, ki ga uporabljate do drugih in do sebe. Razmislite tudi, kako bi lahko prilagodili svoj pristop k zapeljevanju.

Ribi

Merkur se premika skozi vašo sedmo hišo odnosov in vas bo opomnil na ljudi iz vaše preteklosti. Lahko se zgodi, da brskate po socialnem omrežju vaših bivših partnerjev. Pomembno je, da se ne zadržujete preveč v preteklosti in naj refleksije služijo kot opomnik, kako ljubeči ste v sedanjosti. Retrogradni Merkur bo vplival tudi na vaše odnose. Manj, kot si prizadevate, da bi ugajali drugim, in bolj, kot se osredotočite nase, boljše se boste odrezali, piše Well and Good.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.