Magazin > Horoskop in Numerologija
778 ogledov

Katere številke privabljajo denar?

Žurnal24 main
Najbolj srečno število za prihodek je osmica, ki simbolizira posel in srečo v financah.

Najprej se poglobimo v skupni seštevek številk, nato pa ocenimo še njihov individualni pomen. Najmočnejši je seveda vpliv vsote, kljub temu pa ne smemo zanemarjati vpliva posameznik številk, ki se v računu ponavljajo – število 5 je na primer dobra številka za promocijo in marketing, a če je prepogosta, pomeni tudi nestanovitnost in negotovost prihodka.

1
Pričakovati je denarni priliv iz vedno novih virov; simbolizira tudi manjše vsote; morda plačujete s kartico tudi račune v vrednosti treh evrov.

2
Denar, ki pride in odide – energija teče in se povezuje. Večje vsote namenjate prijateljevanju in stvarem, povezanim s komunikacijo (kar je lahko račun za mobitel ali pa kavice in podobno).

3
Pogosta so srečna naključja, ko se denar kar od nekje najde … Trojka je število srečnih naključij. Če ste zapravljivček, se znate znajti tako, da imate vedno za tisto, česar si zares želite. Zelo dobrodošla številka v računu.

4
Simbolizira omejenost in rigidnost dohodka; verjetno skrbno pretehtate, ali boste zapravili denar za neko norčijo ali ne. Načeloma ni najbolj dobrodošlo število na bančnem računu.

5
Število denarja in zabave, a če je premočno, simbolizira negotov prihodek oziroma prevelike izdatke za namen brezskrbne zabave in potrate.

6
Denar je porabljen za domače potrebe, kot je nakup hrane in obleke, a tudi za ˝cartanje˝ drugih s sladkimi drobnimi presenečenji. Če je prevečkrat prisotna, pa daje vpliv želje, nikoli ni dovolj, zato več, več …

7
Do zadnjega centa imate preračunano, koliko nekaj stane. Vaš račun je le vaš in o tem se ne pogovarjate. Radi pa sežete v žep, da bi kupili kako knjigo ali nekaj, iz česar ali prek česar se lahko učite.

8
Najbolj srečno število za prihodek, kajti simbolizira posel in srečo v financah. Tega števila ne more biti preveč v bančnem računu. Vsekakor se je dobro zavedati, da pravo bogastvo v življenju ni visok znesek na računu, temveč bogastvo, ki ga nosimo v srcu in duši.

9
Devetka simbolizira rek – kakor si boš postlal, tako boš spal – zato tudi simbolizira pošteno plačilo za dobro delo in obenem tudi v obratni smeri …


Zdaj pa pokukajmo še malo v nauke feng shuja:

7 – sedanje blagostanje,
8 – razcvet v prihodnosti, ugoden vpliv na posle, zveni kot rast in razcvet,
9 – blaginja v oddaljeni prihodnosti naslednjih rodov,
3 – zveni kot rast,
2 – dobesedno pomeni zlahka,
Število, ki se konča z 8 ali 9 je navadno srečno; kombinacije števil 1, 6, 8 odlično vplivajo na bogastvo.

Na primer za pin kodo na bančni kartici se odločite za eno od tovrstnih kombinacij:
9999 128 148 168 7788 2188

2, 3 – skupaj napovedujeta prepire in nože v hrbet
5, 2 – prinašata bolezen,opozarjata na rop
5, 5 – huda izguba
2, 2 – vlom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.