Magazin > Horoskop in Numerologija
1634 ogledov

Nataša Naneva: Na njen račun so se v studiu vsi nasmejali

kolo sreče, klemen bučan, nataša naneva Planet TV
Kviz Kolo sreče se vrača. Že 3. sezono bosta z nami voditelja Nataša Naneva in Klemen Bučan. Kolo sreče bomo lahko na Planetu spremljali od 6. maja dalje.

Od ponedeljka do četrtka bo na Planetu čas za kviz Kolo sreče. Tekmovalci, znane Slovenke in Slovenci ter seveda voditelja se že veselijo nove sezone. Tudi letos bo glavna nagrada avtomobil, ki se ga bo razveselil eden od udeležencev. 

O pričakovanjih v novi sezoni voditelj Klemen Bučan pravi: "Prav gotovo veliko zabave, novih ugank, star "ulaufan" par in baje še bolj nabrito Natašo, no pa tudi jaz imam par presenečenj v rokavu, ampak če bi jih izdal, potem niso več presenečenja, a ne?" 

Voditelja tudi to sezono obljubljata obilo zabave, vsi pa se veselimo tudi odkrivanja morebitnih talentov. Natašina velika želja so pevske vaje, tako da bomo videli, ali nas bo v novi sezoni presenetila s kakšnim pevskim nastopom. "Prigod je kar nekaj, meni osebno je najbolj ostalo v spominu, kako sem na odru z mislimi odtavala in namesto da bi šla obrnit črke, sem samo stala in ploskala … in stala in ploskala. Nakar v slušalki zaslišim glas naše režiserke Eme, ki mi reče: 'Nataša, črka.' Ko sem se zavedala, da črka že nekaj časa utripa, sem začela teči proti njej, na kar so se vsi v studiu začeli smejati, Klemen je seveda takoj spustil nekaj šal na moj račun in vsi smo se še lep čas na glas krohotali," pa je o pripetljajih povedala Nataša.

Komentarjev 1
  • Pierre 14:58 16.april 2024.

    Ja res za crknit od smeha!