Magazin > Horoskop in Numerologija
2996 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 12. 2. do 18. 2. 2024 (7. teden)

Zvončki v snegu Arso
Sedmi teden bo čas prepoznavanja resnice. Torej, v tednu mask in maškarad, maske padajo in zakrite informacije prihajajo na plano.

Ne ustrašite se energij pred nami. Predvsem nam prinašajo možnost prepoznavanja, s kom ali s čim imamo opravka. Pripravimo se na AHA trenutke, ki nam bodo odprli oči – pa tudi na izjave, ki nam bodo med vrsticami zaupale mnogo.

Bodite pozorni na malenkosti in tiste trenutke, ki razkrivajo opozorila, seveda tudi potrditve dobrega. Rdeče zastave se skrivajo v drobnih trenutkih, v bežnih prebliskih. Pa tudi pozitivne potrditve – zato ne iščimo le slabega te dni.

Že takoj v torek se začnejo karmični datumi, 13., 14. in 16. 2., ki prinašajo možnost bolj globokega vpogleda v nas same, v našo preteklost, zaradi katere delujemo, tako kot delujemo. Ponavljam, ne pričakujte zgolj negative. Od trenutka svojega rojstva do danes ste prehodili zahtevno pot. Bodite ponosni nase in obenem zahtevni: kako ste lahko v vsakem trenutku najboljša možna oseba?


NAPOTEK TEDNA

Priznajte si, kje in s kom niste srečni ter izpolnjeni ter zakaj.

Kako ste lahko do sebe bolj iskreni?


VPRAŠANJA V POMOČ

Morda pa je napočil čas za težko odločitev?
Kdo ste, ko ni nikogar, da bi vas sodil? 
Ali vi sami sebe prestrogo sodite?


UGODEN ČAS ZA

Učenje in dvig kakovosti znanja.
Duhovno delo na sebi.
Iskren pogovor.


Formula za izračun Števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva
Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.

 
Število življenjske poti 1
Bodite odločni, a ne zaletavi. Naj bo zdaj čas izbranih potez, ki vas bodo dolgoročno podpirale. Sklepajte dolgotrajna sodelovanja.


Število življenjske poti 2
Sprejemanje in zdravljenje neke situacije, osebe ali dejstva bi se lahko zgodilo na zelo nenavaden način. Bodite odprti prebliskom nostalgije. 


Število življenjske poti 3
Znotraj vas bi se lahko rodila iskrica samostojnosti in povečane samozavesti. Izkoristite te energije za več odločnosti. Zdaj je čas za novo.


Število življenjske poti 4
Okoli sebe imate več podpore, kot se zavedate. Zdaj ni čas za vztrajanje pri neučinkovitem. Nekdo vam bo pojasnil drugo plat zgodbe.


Število življenjske poti 5
Uživajte v svoji bujni domišljiji. Ne iščite napak, ampak potrditev lepega. Predvsem pa: odnehajte upati nekje, kjer ni več lepe poti naprej.


Število življenjske poti 6
Osredotočite se na sporočila, ki vam jih posreduje vaše telo preko počutja. Ob kom ste varni in ob kom se počutite v krču? 


Število življenjske poti 7
Vaše razpoloženje bi se lahko spreminjalo in nihalo. Bodite pozorni kaj na to vpliva, oziroma povzroča. Izbirajte dobro zase. 


Število življenjske poti 8
Ljubezen do sebe in pa romantika bodo v ospredju. Zdaj ni čas, da bi zapirali vrata svojega srca, še najmanj sami sebi. Ljubeče v vsak dan.


Število življenjske poti 9
Neka situacija se bo dokončno izkristalizirala. Nekaj boste končno razumeli. To je vse. Nobene potrebe ni po nadaljnjem analiziranju. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.