Magazin > Horoskop in Numerologija
1642 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 12. do 21. 4. 2024

numerologija Profimedia
Pred nami je še predzadnji karmični teden, ki nam bo pomagal prepoznati, kdaj in kje ter upam, da tudi zakaj, smo sem ter tja do sebe tako zelo neusmiljeni.

Da, karmične vibracije se tudi tako sem ter tja izražajo … Torej, ni rešitev, da smo še bolj strogi in zahtevni, temveč ravnoobratno!

Bi za sebe dejali, da ste nežni do sebe in svoje okolice? Pa se vaša okolica in najbližji s tem strinjajo?

Energija tedna nam bo pomagala prepoznavati svoje podzavestne vzorce (res je, to smo počeli celo leto 2023). Zdaj ni čas za še več kritiziranja, obsojanja, nestrpnosti, temveč za razumevanje drugačnosti in dvig zavesti, ko govorimo o sovražnosti. To pa seveda ni najlažja pot. Mnogi bodo tako še bolj ''pametni'', kaj in kako bi se morali drugi obnašati.

Stopamo v čas izravnave krivičnih situacij na zelo nenavaden način. Najverjetneje se niti ne bomo zavedali, da se je nekaj zgodilo ali uravnovesilo, le večji občutek lahkotnosti bomo občutili.

Naj bo to čas dela na sebi, ne kazanja s prtom na druge.
 
NAPOTEK TEDNA
Pojdite v energijo popolnosti v nepopolnosti. Opomnite se, da prav nihče še vsega ne zna in da se vsi učimo. Zakaj bi torej vi morali vse že vedeti? 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je največji izziv v vašem življenju?
Kaj je vaša največja vrlina?
V čem ste najboljši in v čem najslabši?
Česa si še želite naučiti?

UGODEN ČAS ZA
Duhovno delo na sebi 
Razumevanje svojih podzavestni vzgibov
Iskren pogovor s seboj
Čustveni odmik od intenzivne situacije

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Odločno tudi sami sebi nalijte čistega vina. Kaj bi svetovali nekomu  v podobni situaciji? Morda pa včasih sami sebe ne upoštevate?

Število življenjske poti 2
Zdravljenje se ne more pričeti, dokler ste jezni na sebe ali dokler postavljate venomer druge na prvo mesto. Kje pa ste vi v vsem tem?

Število življenjske poti 3
Obdaja vas energija povečane samozavesti in bolj intenzivne vibracije. Ohranite fokus na rešitvah in napredku, ne kompliciranje.


Število življenjske poti 4
Morda pa vam ni treba odkrivati tople vode? Kdo vam lahko pomaga – nekdo, ki se je s podobno situacijo že soočal?


Število življenjske poti 5
Obeta se vam kar dinamičen teden, v katerem bi lahko iz najbolj radoživega bitja zanihali v nekoliko slabovoljno. Ohranite pozitiven pogled.


Število življenjske poti 6
Občutili bi lahko neko popolnoma novo stabilnost. Občutek varnosti, ki izhaja iz vas samih. Kar pomeni, da vam bo nekdo želel stopiti na žulj.


Število življenjske poti 7
Vaše razpoloženje in potrebe bi lahko nihali tako kot aprilsko vreme. No, pa vsaj veste, da ste skladni z naravo. Več počitka bi bilo dobrodošlo.


Število življenjske poti 8
Obdaja vas energija krepitve lastne vrednosti ter ljubezni do sebe, zato bi vam lahko ravno samopodoba ponagajala, da bi jo dvignili.


Število življenjske poti 9
Vaš um in razum bi se lahko sporekla s  potrebami in željami srca. Kaj je tisto, kar v resnici krepi vašega duha? Temu se najbolj posvetite. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.