Magazin > Horoskop in Numerologija
2417 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 15. do 21. 1. 2024 (3. teden)

sneg, zima Profimedia
Tretji teden prinaša bolj kreativno energijo ter potrebo po ustvarjalnosti.

Opazili bi lahko več igrivosti in pa tudi zanimive zamisli, ki bodo vse prej kot vsakdanje. To so ideje, ki vam jih podarja vesolje. Zapišite si jih! Napredek vas čaka tam, kjer občutite radost. Izbirajte poti, ki vam pričarajo nasmeh na ustnice in pesem v srčku. Predvsem pa se ne omejujete, vsaj v domišljiji ne.

Pred nami je izvrsten teden za sanjarjenje in iskanje nekonvencionalnih rešitev. To je čas, ko bo naša domišljija bolj aktivna, kar pa pomeni tudi, da bi lahko bili malo bolj razposajeni in pa tudi ranljivi. Vsaka beseda, objava, misel niso napad na vas, in niso obljuba večnosti. Bodimo pozorni, da ne nasedamo lepim obljubam, ki se vsaj do sedaj, še niso spremenile v dejanja. 

Uporabite energijo tedna, da bi obarvali svoje dneve, sebe in svoje misli. Popestrite dolgočasna opravila z glasbo in zamigajte z boki. Oblecite se v živahne barvne odtenke. Usmerjajte svoje misli venomer v pozitivno smer.  Vi ste kreator, torej KREIRAJTE!

NAPOTEK TEDNA

Kaj bi vi definirali kot svoj najvišji možni potencial? Zapišite si to in nato pripravite načrt kako ga negovati. Kdaj ste čutili, da ste v svoji polni moči? Pojdite v ta občutek vsako jutro, ko se prebudite. 


VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj bi bil vaš najvišji možni potencial?
Kaj je bil do sedaj vaš največji dosežek?
Česa si želite vel in zakaj??


UGODEN ČAS ZA

Popestritev sicer malo zamrlih odnosov
Več smeha in navihanosti
Dobro šalo na svoj račun

Formula za izračun Števila življenjske poti: Seštejte svoj datum rojstva.
Primer: Oseba, rojena 8. 12. 1981:  8 + 12 + 1981= 2001 = 3
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.

 
Število življenjske poti 1
Pred Vami je odločitev. Izberite novo. Prebudite svoj pionirski duh in zakorakajte naprej. Pogumno. Stare navade/ odnosi/ situacije Vas niso notranje izpolnjevali. Pojdite naprej. 
 
 
Število življenjske poti 2
Povežite se z osebami, ki poznajo resničnega  Vas. Prisluhnite njihovemu razmišljanju. Nato izberite tisto, kar Vi čutite, da je za Vas dobro. Pravi prijatelji Vas bodo vedno podprli. 
 
 
Število življenjske poti 3
Kadar v dvomih, delujte za višje dobro. Vprašajte se, katera pot/ izbira je tista, ki prinese več miru. Naj bo to Vaše vodilo v trenutkih omahovanja in tesnobe. Vse je in bo dobro. 
 
 
Število življenjske poti 4
Čeprav Vas je strah, se soočite z deli sebe ali Preteklosti, ki bi se jim ravno sedaj radi izognili. Ne bo šlo pomesti pod predpražnik. Po tem se boste počutili svobodne. Obljubim.
 
 
Število življenjske poti 5
Nihanja in nepričakovane spremembe Vas opozarjajo, da je treba nekaj urediti in spremeniti. Bodite odprti tudi bolj resnobnim rešitvam. Tokrat se lotevajte zadev brez norčij. 
 
 
Število življenjske poti 6
Čustven teden, ki samo še potrjuje konec. Nekdo, ki je bil do Vas kadarkoli nasilen in nepošten, si lahko zasluži razumevanje, ne pa Vas. VI si zaslužite nov boljši. Danes ter lep Jutri. 
 
 
Število življenjske poti 7
Ozrite se Vase. Ta teden je čas zase, za analiziranje, preučevanje svojih miselnih vzorcev, obrambnih mehanizmov in Vas samih. Kako delujete? Po kakem principu? Zakonitostih? Svojih?


Število življenjske poti 8
Povezujte se z osebami, ki so Vam darilo. Saj vem, da vedno radi podpirate druge, a v tem času vam nekdo prinaša podporo in nauk. Učite se sprejemati, zato se ne upirajte. 
 
 
Število življenjske poti 9
Intenziven čas iskanja smernic za pravilnejše nove poteze. Želite si definirati sebe in vse okoli sebe. Raje se sprostite, ko naletite na oviro, namesto da iščete sebe zunaj Sebe. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.