Magazin > Horoskop in Numerologija
2035 ogledov

Pred vrati prvi retrogradni Merkur letos, previdno!

obup, žalost, ženska, stres Profimedia
April bo s seboj prinesel prvi retrogradni Merkur letošnjega leta. Ti znaki morajo biti najbolj previdni v obdobju od 1. do 24. aprila.

Retrogradni Merkur bi lahko nekaterim znakom prinesel velike težave v komunikaciji in odnosih tako na poslovnem kot ljubezenskem področju. Poleg tega je mogoče pričakovati tudi težave, povezane s tehnologijo, potovanju in drugimi deli življenja. Tokratni retrogradni Merkur bo prinesel posebej močan naval energije za tri horoskopska znamenja.

Dvojčka

Dvojčki so sicer odlični komunikatorji, vedno sposobni privabiti sogovornike in jim pogosto tudi vsiliti svoje zaključke ali stališča. V tem primeru bi ta njihova sposobnost lahko postala pretirano izrazita. Posledično bi lahko drugi ljudje "ujeli" povsem napačna sporočila in ne tista, ki bi jih dvojčki želeli podati. To pomeni, da bodo morali vložiti veliko več truda kot običajno, da bi uspeli v svojih namerah.

To bi lahko vplivalo na samozavest dvojčkov, ki običajno le redko morajo dodatno pojasnjevati svoje namere in želje. Dobra novica je, da to obdobje ne bo trajalo večno in da bodo te težave kmalu minile. Morda bi bilo smiselno kakšna pomembne sestanke ali odločitve preložiti na čas po 24. aprilu. 

dvojčka | Avtor: Profimedias Profimedias

Strelec

Pri Strelcu bi se težave lahko odrazile na ljubezenskem področju. Retrogradni Merkur bi lahko negativno vplival na obstoječi romantični odnos. Prihajalo bo do nesporazumov, razlik v pričakovanjih, napačnega razumevanja namenov Strelca in podobno. Tako kot za dvojčke tudi za strelce velja, da to obdobje ne bo trajal dolgo.

Nekaj časa bi lahko imeli težave v odnosu s partnerjem, zato bi bilo dobro odložiti pomembne odločitve in sklepe, zlasti tiste, ki se nanašajo na prihodnost. Po koncu tega obdobja boste morda spet občutili, da ste se povezali na isti valovni dolžini in da je veliko lažje komunicirati.

Neskladnosti med tem, kar si želite in kar imate, vas lahko precej frustrirajo. Mogoče na koncu sploh ne boste vedeli, kaj sploh želite. Sprva se lahko zdi, da gre le za eno poslovno odločitev, vendar se lahko s časom pokaže, da vas muči veliko več, saj bo ogrožena odločnost, povezana z načrti, ki ste jih doslej imeli, in ideje, v katero smer jih sploh želite razvijati.

strelec | Avtor: Profimedias Profimedias

Ribi

Težave za ribe se bodo začele v začetku aprila in se lahko stopnjujejo proti sredini meseca. Vse skupaj jih lahko privede do točke zloma, morda potrebe po sprejetju odločitve o drastični spremembi kariere, prekinitvi pomembnega projekta in podobno. Pomembno je, da ne hitijo z odločitvami. Raje naj se pogovorijo s svojimi bližnjimi in umaknejo od celotne situacije. Morda bo pomagalo vodenje zapisov o razmišljanjih, skozi katere bi lahko kristalizirali svoje resnične želje.

ribi | Avtor: Profimedias Profimedias

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.