Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Do pomlajene vagine brez operacije

ženska, telo, hlačke Shutterstock
Vse več žensk se odloča za kirurško pomlajevanje vagine, od prihodnjega leta pa bodo Britanke lahko svoje izbrance zapeljevale s pomlajeno vagino, in to kar brez operacije.

Nov kozmetični tretma, ki bo ženskam po 40. omogočal bolj kakovostno spolno življenje, naj bi bil v Veliki Britaniji na voljo po novem letu. Revolucionarno polnilo bo polepšalo videz ženskih intimnih delov, ter podobno, kot to naredijo polnila za pomlajevanje obraza, izboljšalo tonus in elastičnost kože.

Za tiste v menopavzi

Strokovnjaki pravijo, da bo tretma namenjen predvsem ženskam, starejšim od 40 let, ki se že srečujejo z menopavzo, padcem estrogena in izgubo želje po spolnosti zaradi nezadovoljstva z videzom vagine – pa tudi ločenkam in vsem tistim, ki imajo mlajšega partnerja. Raziskava je pokazala, da je takšnih žensk v Veliki Britaniji vse več, s tem pa se je povečalo tudi povpraševanje po brazilski depilaciji, barvanju vagine in laserskem odstranjevanju dlačic.

"Ženska vagina se, če govorimo o dehidraciji, vede podobno kot ustnice. Izsuši se v obdobju menopavze in dobi drugačen videz, zaradi katerega se številne ženske počutijo nelagodno. V preteklosti so strokovnjaki takim ženskam predlagali kirurško pomlajevanje vagine, zdaj pa jim bo to omogočal DesiralR, a brez operacije," pravi strokovnjakinja Kathyrn Taylor Barnes in dodaja, da tretma ne bo trajal več kot 20 minut, učinkoval pa bo od 6 do 12 mesecev.

Komentarjev 1
  • jocif 12:43 14.oktober 2013.

    Zakaj bi se ukvarjali s starimi in uvenelimi, ko pa lahko izbiramo med mladimi in svežimi!?