Magazin > Lepota & telo
84 ogledov

Izberite pravi lak za nohte

Poletja brez sandalov si ne znamo več predstavljati. V teh čevljih se bomo počutili še bolje, če bomo izbrali pravi lak za nohte.
 

off to the theatre, all wrapped up in french favourites... #ootd

A photo posted by Carola Pojer (@viennawedekind) on Aug 4, 2015 at 9:58am PDT


Tudi letos so v trendu gladiatorke. Kako jih nositi, si lahko preberete tukaj. Pri tovrstni obutvi je najbolje, da je barva laka enaka barvi čevljev.

 

Blue white and tan everyday. 〰

A photo posted by Geneva Vanderzeil (@apairandaspare) on Aug 4, 2015 at 5:24am PDT


Letos so tudi zelo priljubljeni čevlji v peščeni in kremni barvi. Modne poznavalke se sicer najbolj navdušujejo nad sandali v barvi konjaka, pri katerih je skorajda nujna uporaba belega laka za nohte.

 

Shot the shoe too. #eenymeenyminymo #shoes

A photo posted by Natalie Joos (@jxxsy) on Aug 3, 2015 at 2:04pm PDT



Kamenčki, biseri … Ni pomembno, kako so okrašeni vaši sandali, letos je pomembno le to, da nimajo petk. Imejte pa v mislih, da pri zelo pisanih čevljih svojih nohtov ne namažete s kričečimi barvami. Izberite naravne tone ali pa zelo svetle odtenke (npr. svetlo modra, vodeno zelena …).

 

Sommerliebe ❤️ #birkenstock #nagellack #essie #sommer #sandalen #metallic #fashion #shoes #birkenstockarizona

A photo posted by Wunderweib.de (@wunderweib_de) on Aug 5, 2015 at 1:32am PDT

Lastnice sandalov v kovinskih barvah pa so pri izboru lakov pogumnejše. Močna rdeča, oranžna, temno roza … Dovoljeno je vse. Naj nohti zasijejo tako kot vaš čevelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.