Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Kako do seksi postave Elle Macpherson

Elle Macpherson EPA
Manekenka Elle Macpherson je na podelitvi zlatih globusov blestela v beli obleki, ki je čudovito poudarila njeno popolno postavo. Za njo so se obračale tako moške kot ženske glave, vse pa zanima eno: kako za vraga ji to uspeva?

Elle pravi, da je prvi korak do sanjske postave dobro počutje. "Dekleta, poslušajte. Zabavajte se. To je prvo pravilo. Ukvarjajte se s športom, ki je zabaven, in se ne obremenjujte s svojo postavo, raje se osredotočajte na to, kako se počutite. Sama se strogo držim tega pravila in vsako jutro se najprej vprašam: kako se počutiš?" je razložila 47-letna supermanekenka.

Drugi korak je, pravi Elle, da se ukvarjajte tudi z individualnimi športi in športi v naravi. "Sem Avstralka, zato obožujem šport na prostem. Rada surfam, smučam na vodi in na snegu, jaham, hodim v hribe ..." Najpomembnejše pri vsem pa je, da se ne obremenjujete z dietami, dodaja Elle. "Danes sem imela za kosilo perutničke in pomfri, bila sem tako lačna," je na dan Globusov priznala zvezdnica. "Zabavajte se, zabavajte se in še enkrat zabavajte se," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.