Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Kako Katy ostaja fit in jé, kar želi

Katy Perry EPA
Pevka Katy Perry priznava, da je že več let na strogi dieti, a je to prav nič ne obremenjuje. Seksi zvezdnica ima namreč prav poseben način, kako vzdržuje svojo postavo in hkrati jé tisto, kar hoče.

Biti ves čas na očeh javnosti ni ravno lahko. Katy ima že nekaj let občutek, da mora vedno izgledati popolno, zato ji diete niso tuje. Njen osebni trener ji je predpisal strogo dieto in strogo vadbo, a Katy kljub temu ne odneha. Zakaj? Drži se treh lastnih pravil.

Zadovolji vse svoje želje

"Obožujem slane prigrizke in mehiško hrano. Kadar si je noro zaželim, pač poiščem bolj zdravo verzijo," pravi pevka. Njen izbor: tortilje s puranom, črnim fižolom in manj masten sir.

Drži se načrta

Katy skuša ves čas jesti, tisto kar hoče, a se kljub temu drži načrta. "Ostajam zvesta rutini," pravi in dodaja, da jé veliko proteinov, njen najljubši obrok pa je zajtrk. "Najraje jem jajca s šunko, paradižnikom, čebulo in sirom."

Hujšanje naredi zabavno

Navihana Katyjina osebnost se kaže tudi pri telovadbi, saj se noče strogo držati navodil svojega trenerja, temveč stvari včasih vzame v svoje roke. "Rada skačem s kolebnico. Postala sem že tako dobra, da znam skakati na vse načine."

V novem letu med mnogimi dietami in vajami za boljšo postavo preizkusite tudi Katyjine nasvete. Morda vam bodo pisani na kožo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.