Magazin > Lepota & telo
4223 ogledov

Naša reševalka nad "vplivnice", ki želijo zastonj vložke

reševalka, Nataša Marc Mahnič Facebook
Znana slovenska reševalka se je razpisala o tem, zakaj je proti brezplačnim menstrualnim higienskim pripomočkom.

Dijaška in Študentska organizacija sta vlado pred nekaj dnevi pozvali k zagotovitvi brezplačnih menstrualnih pripomočkov v izobraževalnih in drugih javnih objektih, kmalu zatem pa se je o temi na družbenih omrežjih vnela huda debata.

Oglasila se je tudi znana reševalka Nataša Marc Mahnič, članica Reševalne službe slovenske Istre, ki jo številni na družbenih omrežjih poznajo pod vzdevkom Moška reševalka. S svojim zapisom, v katerem je odločno proti brezplačnim menstrualnim higienskim pripomočkom, je razburila mnoge.

Dijaško in Študentsko organizacijo je celo povezala z vplivnicami in dejala, da ne bo "nikoli podpirala glasnih influencerk in študentk, ki zahtevajo pravico po brezplačnih vložkih, ki izkoriščajo svoje zdravje in ne pomislijo, kakšno srečo imajo, da so zdrave."

Njen celoten zapis, ki je razdelil družbena omrežja, si preberite na Style.Over.Net.

Komentarjev 10
  • Avatar pantani
    pantani 07:20 12.avgust 2022.

    Od kje je pa ta spet "znana"?! Ma vi ste popolnoma kompas izgubili!!!

  • rd2dmk2 14:55 10.avgust 2022.

    ta gospa ima prav.. verjetno se nasprotnikom ne ljubi brat celega zapisa.. dokler ima nekdo denar in sponzorje za cigarete, napihovanje jošk obupne šminke, naj si najde tudi sam denar za milo in tampone. verjetno bo tem trolam. ko bodo ...prikaži večdo dosegle 40 plus prišel v njihove prazne buče odmev, da rabijo zastonj plastične operacije in pumpanje jošk, da jim ne bodo padale v talar z župo. aja ko bodo pa v meno pavzi, jim bo pa kaj zastonj pripadal en ledeni hidrofor. aja, od kdaj se pa gate nosijo ?

  • Majazmaja 14:21 10.avgust 2022.

    Pritožuje se nad tem, da če imajo ženske za frizerja, umetne trepalnice, tetovirane obrvi, botox, zabave ipd., imajo tudi za vložke/tampone. Obenem ima sama šlampasto tetovirane črne obrvi, ki nikakor ne gredo z obliko obraza in ne z barvo las. ...prikaži več V enem postu se pritožuje nad visokoizobraženimi, iz posta je zaznati hude komplekse ("lahko bi imela doktorat, če bi hotela"), ker ni uspela zaključiti več kot srednje šole. Ženska, ena introspekcija ali celo psihološka pomoč bi Vam koristila!