Magazin > Lepota & telo
6054 ogledov

Novi stilski aduti Kate Middleton

kate middleton
Vojvodinja postaja vse bolj drzna.

Kate Middleton je ta teden proslavila svoj 37. rojstni dan, v preteklem letu pa s svojimi modnimi izbirami dokazala, da je vse prej kot dolgočasna vojvodinja. Njen videz je eleganten, v skladu s kraljevim protokolom, a vedno po zadnjih modnih trendih in z osebno noto. Lansko leto je glede izbire oblačil postala še bolj drzna, to pa je nekaj videzov, ki jih je vredno kopirati.

Karo vzorec ni nikoli iz mode
Kate je na eni izmed predbožičnih dogodkov navdušila v srednje dolgem karo krilu, ki ga je kombinirala z visokimi škornji in kratko jopico. Videti je bila zelo mladostno, šik in v skladu z decembrskim vzdušjem.

kate middleton | Avtor:


Pikice
Ker kričeči vzorci kronanim glavam niso dovoljeni, Kate večkrat poseže po oblačilih s pikicami, ki njenemu videzu dodajo bolj sproščen in igriv pridih, še vedno pa je v skladu s protokolom. 

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia


Olivna barva
Kate je za enega izmed dogodkov izbrala suknjič v olivni barvi, ki lahko deluje zelo dolgčasno, ampak je tudi v tej, zanjo nenavadnem barvnem izboru, delovala sveže in kot bi jo oblekla Victoria Beckham.

kate middleton Magazin Za 40 evrov se lahko oblečete kot Kate

kate middleton, princ william | Avtor: Profimedia Profimedia


Kraljevsko modra
Če želiš narediti vtis, obleči kraljevsko modro barvo in poudari silhueto. Kate je to naredila z odliko, za presenečenje pa poskrbela z zanimivi rokavi. 

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia


Dekolte
Dekolte sicer ne spada k kraljevemu protokolu, a Kate si je v nosečnosti dovolila poudariti malce več.

Kate Middleton | Avtor: Profimedia Profimedia


Punčkast stil
To jesen plašče v francoskem stilu rada kombinira z gosto pletenimi hlačnimi nogavicami, skupaj z gumbi in klobuki, pa ta videz deluje zelo nežno in punčkasto. 

meghan markle, kate middleton je to le igra? Magazin Meghan in Kate: Tako sta se pobotali

Kate Middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice