Magazin > Lepota & telo
55 ogledov

Poročna mrzlica - ženin tokrat nezaželen!

mateja ivanšek Žurnal24 main
Le še dva meseca nas ločita do Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami in priprave nanjo so že v polnem teku. Ker bo bodoča nevesta, Mateja Ivanšek, svojega izbranca z videzom presenetila, je bodoči ženin, Igor Voćanec, tokrat ostal doma.

Preprosta eleganca

"Za popolno poročno pričesko je pomembno, da so lasje zdravi in sijoči," je bilo prvo, kar nam je o trendih pričesk zaupal Tomaž Turk, kreativni vodja pri Mič Styling, ki bo poskrbel za nevestino in ženinovo pričesko. Mateja pri izbiri pričeske ni bila zahtevna, saj je takoj vedela, da želi kombinacijo spetih in spuščenih las. Frizer ji je predlagal uporabo naravnih lasnih podaljškov, ki bodo poskrbeli za večji volumen, svečan videz pa bodo poudarile tudi perle ali kristalni detajli na spetem delu.

Naravno in obstojno

Da bo nevesta na dan poroke videti popolno, bo poskrbela tudi Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor. Mateja se ji je prepustila brez strahu, le malo strahu je pokazala pred uporabo umetnih trepalnic. "Prav zaradi takšnih morebitnih strahov je poskusno ličenje več kot zaželeno. Dobro je, da bodoča nevesta ličenje preizkusi, da naličena preživi nekaj ur, saj šele nato lahko vidi, ali se z videzom dobro počuti ali ne, če želi kakšne popravke, večje poudarke," je Matejin sprva odklanjajoč odnos do umetnih trepalnic komentirala Fabjanova. Seveda so umetne trepalnice Mateji hitro postale všeč, nosila pa jih bo tudi na poroki. Poročno ličenje bo sicer naravno, a zelo obstojno, v videu pa se prepričajte, da Mateji takšen videz zelo pristoji.

Prevladovala bo bela

Na Žurnalovi sanjski poroki v Postojnski jami se bo vse vrtelo okoli bele barve. Bodoča nevesta je svojemu belemu načelu ostala zvesta tudi pri izbiri cvetja v Cvetličarni Emporia. "Z nevesto sva izbrala vrtnice, enostavne oblike šopkov in namiznih aranžmajev. Cvetje bo ves dogodek povezalo v celoto, zato sva izbiro prilagodila stilu poroke, se pravi bo vse videti elegantno, a hkrati preprosto" razlaga Tomaž Smrtnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.