Magazin > Lepota & telo
54 ogledov

Trendi poročnih vabil in darilc

Tinashe
1/14
Tinashe
Priprave na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami so v polnem teku. Naša izbranca, Mateja Ivanšek in Igor Voćanec, sta že izbrala stil in barvo poročnih tiskovin, nas pa je zanimalo, kakšni so trendi vabil, zahval in vsega, kar sodi zraven.

V stilu

Že samo vabilo na poroko pove veliko o bodočih mladoporočencih, o njunem stilu in o stilu poroke. "Poročne tiskovine še zdaleč ne vsebujejo le vabil in zahval. Mladoporočenci se odločajo tudi za jedilnike, sedežne rede, kartice z imeni, značke in darilca, vse v enakem stilu," razlaga Tina Fojkar, diplomantka ljubljanske Akademije za likovno umetnost in oblikovanje ter lastnica blagovne znamke Tinashe. Poročne tiskovine tako lahko poudarijo celoten stil poroke, možnosti za kombiniranje barv in vzorcev pa je skoraj toliko kot bodočih ženinov in nevest, dodaja oblikovalka, ki z individualnim pristopom lahko zadovolji prav vse želje in okuse.

V ospredju vintage videz

Tudi tu se je, tako kot v modi, v ospredje vrinil vintage videz. Poleg romantičnih vzorcev v nežnejših odtenkih se mladoporočenci večinoma odločajo za vijolične, zlate, srebrne in šampanjec odtenke, najbolj zaželene pa so dvobarvne kombinacije. Namignemo vam lahko, da sta si prav takšno dvobarvno kombinacijo tiskovin izbrala tudi naša bodoča mladoporočenca, v katerih odtenkih, pa naj za zdaj ostane skrivnost.

Mini darilce

Pari svoje goste zelo radi razveselijo z mini darilci, ki se seveda ujemajo z vabili in drugo poročno tiskovino. "Najpogosteje se odločajo za čokoladice, škatlice s piškoti ali konfeti, ali vina z nalepko s poročnim vzorcem," zaključuje oblikovalka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.