Magazin > Lepota & telo
349 ogledov

Rezultati že po dobrih dveh tednih

Derma Luxe Saša Despot
Če si želite daljših naravnih trepalnic zapeljivo črne barve, ki so hkrati tudi gostejše in naravno privihane, poskusite spodnji trik.

Pozimi velikokrat pretiravamo z ličili, zato lahko s pretirano uporabo pudra oslabimo zdravje kože, poslabšamo pa tudi stanje trepalnic. Pretirana uporaba maskare lahko trepalnice oslabi, razredči in jih naredi krhkejše.

Da bi bile poleti in spomladi videti glamurozno in da bi bil vaš pogled zapeljiv tudi brez ličil, poskusite serum za naravno rast trepalnic Dermaluxelash. Serum spodbuja rast trepalnic v dolžino, jih krepi, zgosti, omogoča naravno ukrivljanje trepalnic in okrepi njihovo barvo.

Z redno uporabo seruma, ki ga vsak večer nanesete na očiščeno in suho veko (kot bi s čopičem nanesle tuš ob robu trepalnic), se rezultati pokažejo že po 2 tednih. Seveda je odvisno, kakšne so vaše naravne trepalnice – so te že same po sebi dolge, temne in ukrivljene ali so svetle, ravne in kratke.

Test:

dermaluxelash, trepalnice | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Ker imam sama zelo dolge in lepo ukrivljene trepalnice, me je zanimalo, kako bo serum deloval pri meni in ali bo sploh kakšen rezultat. Po redni uporabi seruma sem prve rezultate zaznala po malo več kot 2 tednih, ko sem se zjutraj mazala z maskaro. Trepalnice so segale že skoraj do obrvi in pri nanašanju maskare sem opazila, da so postale še daljše, kot so sicer. Lahko dodam še, da so bile trepalnice vidno gostejše in opaznejše tudi, kadar se nisem naličila. Kar se tiče temnejše barve trepalnic, pa ne morem reči, da se je ta rezultat pokazal pri meni. Že pred uporabo seruma sem imela trepalnice razmeroma temne, na konicah pa popolnoma svetle. Barva konic je ostala enaka, a ko sem jih obarvala z maskaro, se je poznalo, da te segajo veliko višje kot sicer.

trepalnice | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv
Serum sem prve 3 tedne nanašala vsak večer, pred spanjem, in sicer samo na zgornjo veko, saj je po zadnjih trendih moderno, da so zgornje trepalnice opaznejše. Glede na to, da sem 3 mesece pred uporabo seruma poskusila tudi 3d podaljšanje trepalnic, kjer na tvoje trepalnice prilepijo umetne, moram priznati, da mi je serum veliko bolj všeč. Pri podaljševanju trepalnic so me nenehno pekle oči zaradi lepila, zato sem jih morala predčasno odstraniti. In čeprav mi je kozmetičarka trdila, da bodo moje trepalnice enake, kot so bile prej, temu ni bilo tako. Serum Dermaluxelash je za občutljive oči popolnoma varen, saj je popolnoma neškodljiv in ne draži oči, kar potrjujejo tudi v Sloveniji narejeni klinični testi. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:05 14.junij 2017.

    Ma kakšen serum! Gre samo za krepitev, za to pa kupiš v lekarni ricinusovo olje - to je tudi glavna sestavina vseh teh serumov. Ostalo so samo dodatki, ki k 'podaljševanju' ne pripomorejo ničesar.