Magazin > Lepota & telo
2345 ogledov

Taylor Swift: Po poljubu na Googlu poskočilo poizvedovanje po tem izdelku

taylor swift Youtube
Ženske sedaj zanima le ena stvar.

taylor swift | Avtor: Profimedia Profimedia
Moštvo Kansas City Chiefs, za katerega igra nova simpatija pevke Taylor Swift, Travis Kelce, se je uvrstilo na Super Bowl, kjer se bo pomerilo z moštvom iz San Francisca. 

Po koncu tekme je na zelenico "vdrla" tudi Taylor Swift in svojega junaka poljubila. Še med prenosom na televiziji pa se je na iskalnikih povečalo poizvedovanje po rdeči šminki, ki jo je Taylor nosila. Ženske so namreč opazile, da na Travisu ni pustila sledi in se ni razmazala. "Sem s Tomom in gledam tekmo, vmes pa naročam šminko, ki jo nosi Taylor Swift," je na platformi X zapisala ena od mnogih navdušenih komentatork.

Milijarderka je pred kratkim razkrila skrivnost - ni pomembna šminka, ampak to, kako jo nanesemo. "Nanesem jo, nato med ustnice položim robček, ki vpije odvečno barvo. Če res želim, da barva zdrži, na ustnice položim robček, čez njega pa nato nanesem prosojni puder, ki šminko fiksira."

Portal Kansas City sicer poroča, da je lepotica na ustnicah nosila LiquiLust Legendary Wear Matte Lipstick od Pat McGrath Labs, ki stane 31 evrov.

 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 18:47 01.februar 2024.

    A šminka ne pušča flekov niti na....????