Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

Zaradi oprijetih oblačil se krega z mamo

Jerica Zupan Matjash Fartek
Priljubljena radijska voditeljica Jerica Zupan se je z ličili spoznala že v vrtcu. Z modo si je bila od nekdaj zelo blizu, zaradi nje pa se še danes občasno skrega s svojo mamo. Preverite, zakaj.

Kdaj ste se prvič spoznali z ličili?
Z ličili sem imela prvič opravka v vrtcu, ko me je za rojstni dan presenetila stara mama z otroškim setom. Oh, kako sem se afnala pred ogledalom. Se pa spomnim tudi nakupa prvih ličil. V gimnaziji sem si kupila puder in maskaro, ter črtalo za oči. Predvsem zato, da se ni videlo, da mi je bilo kdaj nerodno pred fanti. Hehe, obenem pa sem se hotela tudi malo zrihtati.

Kakšno modno modrost je na vas prinesla vaša mama?
Moja mami je vedno rekla, da ni potrebno, da je vedno vse oprijeto, jaz pa ji nisem ostala dolžna in sem ji vedno zabrusila, da nočem izgledati kot vreča krompirja. Še vedno se kdaj skregava zaradi tega, ko si privoščiva kakšno pohajkovanje po trgovinah.

Katerega kosa ne bi nikoli oblekla?
Tu delamo napako. Včasih vidimo kakšen kos oblačila na obešalniku in si takoj rečemo, da tega pa ne bomo oblekli, da ni naš stil, itd. Ampak meni se je velikokrat zgodilo, da se mi je prav ta kos najbolj prilegal.

Za kateri modni kos ste odšteli čisto preveč denarja?
Navadno ne kupujem ravno pregrešno dragih modnih kosov. Le enkrat sem si privoščila drag, usnjeni in unikatni korzet, ki mi ga je naredila Evil Eve.

Kje raje nakupujete, doma ali v tujini?
Občasno privoščim kakšno shujševalno kuro svoji denarnici (smeh). Kljub temu večinoma nakupujem v Sloveniji, v tujini pa smo z družino v preteklosti zapravljali predvsem v Trstu in na Madžarskem, ker je bilo poceni. To je bilo takrat popularno.

Je šoping dobra tolažba?
O, ja. Sicer tolažba ne traja dolgo, ampak momentalno je pa odlična zadeva. 

Če bi lahko kupili katerikoli modni kos (denar ni ovira), kaj bi si kupili?
Vse, kar bi mi bilo všeč, hehe.

Pet modnih kosov brez katerih ne morete?
Kavbojke, zanimive oblekice, majice s potiskom, korzeti, usnjeni čevlji s peto.

Kaj bi se znašlo v vaši omari, če bi bili en dan moški?
Velika moška torbica. Ja, kam pa bi dala vse svoje stvari, haha.

Kateri modni trend se vam zdi najbolj nor?
Uf, definitivno velike moške torbice, ki so narejene po vzoru ženskih.

Kateri modni kosi po 40. letu niso več primerni?
Leta niso važna, le nositi je treba znati. 

Pri kateri zvezdnici največkrat najdete modni navdih?
Ne morem izpostaviti ene zvezdnice, saj se mi zdi, da imam nek svoj slog ali pa tudi ne, pa ne vem, h kateri zvezdnici paše, hehe. Oblečem pač tisto, kar mi je všeč in kar mi vsaj malo paše.

Pet lepotnih pripomočkov, ki so del vašega vsakdana?
Vlažilna in negovalna krema, deodorant, balzam za usta, maskara, korektor, pinceta, balzam in olje za lase. Aja, samo pet? No, jih je kar nekaj več (smeh). Poleg tega pa lepota prihaja tudi od znotraj in za moje dobro počutje in izžarevanje dobre energije poskrbi Nupo prehrana, ki uravnava mojo težo.

Prva stvar, ki jo naredite zjutraj v kopalnici?
Najprej si umijem obraz in se namažem z negovalno in vlažilno kremo, da moja koža izgleda lepa in zdrava.

Si predstavljate življenje brez visokih petk?
Sama sem se težko navadila na življenje s petkami, kar se je zgodilo šele pred nekaj leti. Zdaj pa bi si težko predstavljala življenje brez, saj s petkami izgledam višja, poleg tega pa sem se jih navadila, hehe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.