Magazin
940 ogledov

Najboljši položaji za ljubljenje

Med ljubljenjem bosta še bolj povezana, če si bosta zrla v oči. (Foto: Mladinska Žurnal24 main
Ljubljenje in seks sta dve različni stvari. Odnos med partnerjema se med ljubljenjem poglablja, postane močnejši, hkrati pa ljubljenje predstavlja popolno zadovoljstvo.

Da bodo vajini položaji za ljubljenje še bolj intimni in čustveni, se lotita novih položajev, ki vama bodo zagotovo popestrili noč, hkrati pa bodo utrdili vez med vama.

 

Prekrižane noge

V tem položaju se moški usede in prekriža noge v turški položaj. Njegova partnerka se nanj usede, noge pa prekriža za njegovim hrbtom. Partnerja tako zreta drug v drugega, kar bo vajin odnos še dodatno poglobilo.

 

Žlička

V tem položaju sta partnerja močno povezana. Ženska je s hrbtom obrnjena proti partnerju, ta pa jo od zadaj objame in ji s tem izkaže varnost. Ta položaj vama omogoča ogromno intimnosti, dotikanja, ljubkovanja, vajini telesi pa bosta ob tem pripojeni drugo na drugega, kar bo še povečalo čustveni naboj.

 

Misijonarski položaj

Čeprav je to najbolj klasičen položaj, pa je hkrati tudi najbolj intimen. Tokrat naj moški med ljubljenjem zre v oči partnerke, s čimer vam bo izkazal še večjo naklonjenost. Lahko poskusita tudi tako, da ženska noge zapre, moški pa jih premakne na zunanjo stran.

 

Ljubezen na ramah

To je še en položaj, ki vama bo omogočal, da se bosta lahko gledala v oči. Zelo je podoben misijonarskemu, le da tukaj ženska dvigne svoje noge in položi na partnerjeva ramena. Zibajta se v enakomernem in počasnem ritmu.

 

Pasji položaj

To je vsekakor položaj, v katerem uživa vsak par, še najbolj pa ženske, saj z njegovo pomočjo doživljajo največji užitek. Še večjo intimnost pa bosta dosegla, če se bo partnerka med ljubljenjem dvignila z rok in partnerju dovolila, da jo objame in se z ustnicami dotika njenega vratu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.