Magazin > Odnosi in prosti čas
58 ogledov

Mesta, kjer je bolje, če ne seksate

seks v naravi Profimedias
Velikokrat se nam porodi ideja, da je določeno mesto za spolne odnose zelo seksi in vznemerljivo, ampak hkrati ne pomislimo na to, da je kar nekaj dejavnikov, ki nam zabav lahko prekinejo kaj kmalu.

V garderobi v trgovini
V garderobi, ki je največkrat zelo majhna in vroča, je lahko stvar zelo zapletena. S partnerjem morata biti popolnoma tiho, poleg tega morata paziti na druge neprijetne zvoke. Vse skupaj pa zna biti eno samo razočaranje, ker je v kabini veliko ogledal. Morda boste pričakovali, da bo prizor videti kot iz filma za odrasle, a največkrat temu ni tako.

Kjerkoli v naravi
Že res, da se ideja zdi romantična in simpatična, saj bi se strastem predajala pod milim nebom. Manj simpatično je, ko vas žulijo ralični kamenčki in vejice, ko se vam med seksom priduži še kakšen mravljinec. Si predstavljate, da s partnerjem uživate, vmes pa vas opazuje mimoidoča ovca?

V postelji vaših staršev
Že sama ideja, da bi seksali v postelji vaših staršev vam najbrž ni všeč, razen če so vam všeč takšni izzivi ali kakorkoli bi temu lahko rekli. A vseeno, najbrž ne bi bilo prijetno, da med samim seksom pomislite na svoje starše, kako opravljajo to isto opravilo?

Na stranišču v vlaku
stranišča na prevoznih sredstvih so zelo zelo majhna in v vsakem primeru je nekomu izvajanje akrobacij neprijetno. Če se dekle usede na umivalnik, jo vse žuli v njeno zadnjico, moški pa mora počepniti. Poleg tega so v napoto tudi zaboj za speti, škatla s papirnatimi brisačkami in ostalo. Poleg tega pa vaju lahko malce premetava levo in desno, še posebej če se za podvig odločita v vlaku ali na avtobusu.

Hotelski bazen
V filmih, predvsem hollywoodskih, poznamo veliko scen, kjer se pari odločijo za predajanje strastem ravno v bazenu. Prazen bazen sredi noči, na javnem prostoru – je lahko kaj še bolj seksi? Seveda. Zelo seksi je, ko vas nekdo pri tem zaloti ali pa ko vas posnamejo kamere in vas zaradi nagajivih hormonov sredi tujine vržejo ven iz hotela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.