Magazin > Odnosi in prosti čas
8041 ogledov

Slabosti: Najbolj je nastradalo znamenje pod številko 10

strah, žalost, tolažba, depresija Profimedias
Vsak od nas ima slabosti – nekatere naj bi bile povezane z astrologijo.

To so skrivne slabosti posameznih astroloških znamenj.

1. Oven: Jeza
Zelo hitro se ujezijo. Dobro je, da že veliko prej začutijo, kdaj jim bo počil film in znajo zato svojo jezo brzdati. Njihov srd sicer nikoli ne traja dolgo.
 

2. Bik: Nestrpnost
Vsak, ki se ne strinja z njimi, se moti. Svoje nestrpnosti se ponavadi sploh ne zavedajo, zato se čudijo, ko jim nekdo to lastnost očita. Le najbolj vztrajni bodo dosegli, da biki priznajo svoje napake oziroma sprejmejo dejstvo, da imajo drugi drugačen pogled na svet.
 

3. Dvojčka: Odrezavost
Dvojčki v komunikaciji izredno neposredni, zato sogovornika mnogokrat užalijo, čeprav to ni bil njihov namen. Na čustva drugih enostavno ne pomislijo.
 

4. Rak: Maščevalnost
Če ste jih prizadeli, se pripravite na maščevanje. So namreč zelo čustveni in ne bodo našli miru, če vam ne bodo vrnili milo za drago.
 

5. Lev: Aroganca
Veliki perfekcionisti, ki menijo, da bodo stvari opravili mnogo bolje od drugih. Ker si kritiko ženejo k src, jih opozorite na to napako. Svoje obnašanje bodo poskušali sprememniti, saj želijo biti tudi v vaših očeh popolni.
 

6. Devica: Obsedenost z nadzorom
Čeprav nimajo slabih namenov, svoji okolici z željo po nadzoru na vseh področjih parajo živce. Mnogokrat poskušajo nadzorovati tudi ljudi okoli sebe. Tega nikoli ne bodo priznali, bodo pa potrdili, da nimajo radi presenečenj.
 

7. Tehtnica: Neiskrenost
Želijo si miru na svetu in za ta mir so pripravljeni lagati. Gre a bele laži, s katerimi se poskušajo izogniti hudi krvi.
 

8. Škorpijon: Malenkostni

Ukvarjajo se z vsako malenkostjo. Čeprav vedo, da ni prav, si ne morejo pomagati.
 

9. Strelec: Razvajenost

Želijo si lepega življenja, a zanj ne bi naredili prav veliko. Čeprav se zdi, da jih skrbi le lastno zadovoljstvo, temu ni tako.
 

10. Kozorog: Bojazljivost

So veliki realisti, kar pa ima slabo plat, saj so zaradi tega lahko zelo bojazljivi. Preveč so osredotočeni na najslabši možni scenarij in na svoje slabosti, zato v življenju veliko zamujajo.
 

11. Vodnar: Radi obsojajo
Igrajo se sodnika in poskušajo biti nevtralni. Čeprav verjamejo, da jim uspeva, pa to mnogokrat ni tako.
 

12. Ribi: Zamegljen um
Mnogokrat si pred resničnim svetom zatiskajo oči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice