Magazin > Odnosi in prosti čas
1782 ogledov

Astrologija: To so najbolj strastni in srečni pari

masažna kopel Profimedias
Z nekaterimi znamenji se preprosto ne razumemo najbolje, seveda to ne velja vedno, a vseeno v zvezdah obstaja nenapisano pravilo, da smo z določenimi znamenji bolj kompatibilni, piše portal Mystical Raiven.

Oven in tehtnica

Oven ima odlične vodstvene sposobnosti in velikokrat v svojem poslu deluje malce agresivno, saj je zelo strasten in ve, kakšen rezultat želi doseči. Ta lastnost se odraža tudi v zasebnem življenju, saj želijo tudi v partnerskem odnosu prevzeti glavno vlogo. Ovni ne marajo miselnih igric in imajo radi strastne ter odkrite ljudi, ki se ne bojijo resnice. Če želite osvojiti ovna, se spomnite, da zelo cenijo iskrenost. Je zelo strasten ljubimec, zato išče partnerja, ki je med rjuhami prav tako malce bolj divji, zato so mu navadno zelo všeč ljudje rojeni v znamenju leva ali škorpijona. A vseeno se zelo nagibajo k tehtnicam, ki so svojeglave in delujejo brezskrbno. Oven potrebuje potrditev, da je resnično prišlo do čustvene povezave in prav s tehtnico jo oven najde.

Bik in devica

Zanesljiv bik vedno stroji na trdnih tleh in ljubi svoj dom. Njegova največja prioriteta je prav družina in njegovi najbližji. Radi imajo tradicijo in družino povežejo za vsako posebno priložnost (prazniki, rojstni dnevi, obletnice …). Biki ljubijo romantične geste, zato so najbolj kompatibilni z devicami, ki jim to tudi nudijo. Tudi med rjuhami se najbolje razume z devicami, saj te razumejo njihovo nežnejšo plat, ki je okolica včasih ne zazna.

Dvojček in strelec

Zabavni in vedno nasmejani dvojčki so odlična družba. Z njimi se lahko pogovarjate o skoraj vseh temah življenja. Ker so občasno malce muhasti, je za njih tipično, da ne zdržijo v dolgih zvezah. Večina dvojčkov se boji dolgih zvez in se v zvezah, kjer začutijo, da bo prehitro postalo resno, raje umaknejo. Dvojčki hrepenijo po intelektualnih partnerjih, s katerimi imajo lahko divji seks. Da bi se spustil v resno zvezo dvojček potrebuje nekoga, ki ga ne bo oviral ali omejeval in nekoga, s komer se bo vedno lahko nasmejal. Pametni in izjemno družabni strelci po navadi zelo hitro ujamejo dvojčka. Njuni impulzivni energiji se privlačita in jima omogočata, da skupaj rasteta.

Rak in bik

Če poznate kakšnega raka, veste, da so to najbolj sočutna in nesebična bitja. So zelo emptaični, kar je velikokrat njihova največja 'napaka', saj ljudem ne znajo reči ne in pregorijo, ko želijo pomagati drugim. Redkokdaj iščejo seks za eno noč, njihova največja želja je najti pravo ljubezen, ki bo trajala celo življenje. Najboljši partner za njih je velikokrat prav bik, saj se ujameta na čustvenem področju. Razumeta se in ščitita eden drugega. Biki so do njihovih čustev zelo uvidevni in njihovo nežnost dobro razumejo. Zato se rak izogibajo levom, ki so zelo iskreni in lahko nevede užalijo nežnega raka.

Lev in oven

Leva lahko opazite že od daleč – je samozavesten, po svetu hodi s pokončno glavo in velikokrat sam sebe pohvali. Njegova samozavest je občudovanja vredna in malokdo se lahko spopade s tako močnim karakterjem. Levi so zelo strastni, zato potrebujejo partnerja, ki jim lahko 'konkurira'. Za leve je najbolj primeren partner oven, ki je prav tako močnega karakterja in leve razume. Oven in lev bosta imela najbolj eksplozivne prepire, a ti se bodo v nekaj minutah polegli, sledil pa bo divji seks sprave.

Devica in škorpijon

Najbolj natančno znamenje je zagotovo devica. Ta je najbolj srečna, če je vse na svojem mestu in pospravljeno. So veliki perfekcionisti, zato so v ljubezni velikokrat razočarane, saj v zvezi ne doživijo vsega, kar so si zamislile. Lahko so zelo kritične do partnerja, kar ga od njih samo še bolj odvrača. Ko je devica enkrat v resni zvezi, je to zanjo glavna prioriteta. So odlični partnerji, ki bi za ljubljeno osebo naredili vse. Intenzivna čustvenost, ki jo nudijo device, je popolna za škorpijone, ki to iščejo. Organizirana devica bo nadzirala podivjanega škorpijona, med tem ko je v postelji med tema dvema znakoma zelo vroče. Škorpijon pomaga, da se zadržana devica sprosti.

Tehtnica in dvojček

Tehtnice so zelo razumna bitja, ki vedno preprečijo hujše spore in pomirijo vse udeležene, kar je idealno za dvojčke, ki so lahko na trenutke zelo prepirljivi. So zelo zvedave, zato so odlična družba, saj ne zmanjka tem za pogovor. Tehtnice ljubijo zveze in ne marajo samskega življenja. Intelekt jim je veliko bolj pomemben od strasti in redkokdaj najdejo partnerja, ki jih privlači na prvi pogled. Tehtnica in dvojček sta sanjski par. Sta odlična govorca in njuni pogovori lahko trajajo več dni skupaj. Stabilna tehtnica pomaga umiriti divjega in strastnega dvojčka.

Škorpijon in ribi

Čeprav škorpijoni delujejo močni in hladni na zunaj, naj vas ne pretentajo. V njih se skriva nežno bitje, ki ljubi pozornost in ljubečo osebo ob sebi. Škorpijoni so poosebljanje seksa, ki ljubijo strasten in včasih malce agresiven seks. Škorpijon in ribi sta dva znaka, ki veljata za najbolj čustveni znamenji astrologije in sta popoln par. Razumeta se in dopolnjujeta.

Strelec in vodnar

Strelci so veliki avanturisti, ki težko obstanejo na enem mestu dolgo. Hitro se navadijo na novo okolje, a se ga hitro tudi naveličajo. Malokrat čutijo domotožje. Stelčev največji strah je dolgčas. Zato se strelec redko zaljubi v tihe in zadržane ljudi. Privlačijo jih ljudje, ki s svojo energijo zapolnijo sobo. Sovražijo rutino, zato bo z njimi vsak zmenek drugačen in zanimiv. Ribam je všeč njihov način razmišljanja, saj ljubijo, da se nenehno nekaj dogaja. Tako riba kot tudi strelec sta zelo avaturistična in odprtega duha. Skupaj jima ni nikoli dolgčas.

Kozorog in devica

Rojeni v znamenju kozoroga vedo, kakšen je cilj v njihovem življenju in ko se ga odločijo doseči vedno stremijo k temu, da bodo našli najboljšo možno pot do tega cilja. So zelo ambiciozni. Zdijo se zelo brezbrižni, a to je le maska, ki jo kažejo okolju. Ko se sprostijo in ko partnerju pokažejo svoj pravi jaz, so odlični partnerji, ki so zvesti, zabavni in zelo ljubeči. Za njih je zelo pomembna tako čustvena kot tudi spolna povezanost s partnerjem. Z devicami se dobro razumejo, saj so prav tako zelo organizirane in natančne ter vedo, kaj želijo v življenju.

Vodnar in tehtnica

Vodnarji so zelo inteligentni in sočutni, zato se velikokrat borijo za pravice tistih, ki se ne morejo braniti sami. Pozorni so na nepravičnosti, ki se dogajajo okoli njih in na svetu. Za vodnarja na svetu ni pomembnejše zadeve kot pravičnost. So zelo pustolovski in družabni. Odlično se ujemajo s tehtnico, saj tudi te težijo k enakopravnosti. Tehtnice jih bodo podpirale in jim pri njihovih projektih tudi pomagale.

Ribi in kozorog

Eno najbolj ustvarjalnih zmanenje astologije ribi je hkrati zelo spontan. Verjamejo, da lahko dosežejo, kar si zadajo, zato so zelo fokusirane na svoj cilj. Njihova umetniška in razigrana osebnost je popolna za kozoroga. V tem primeru velja pravilo, da se nasprotja privlačijo. Ko so ribe razočarane, jim okozorogi pomagajo, da se spet postavijo na noge.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.