Magazin > Odnosi in prosti čas
4337 ogledov

Ste že preizkusili ta novi seks trend?

Seks Profimedias
Ste pripravljeni na karezzo?

Bistvo karezze (po italijansko carezza, kar pomeni božanje) je, da kljub vzburjenosti in ekstazi med seksom ne dosežete orgazma. Odpovedujete se mu, da bi razširili svoj horizont. Pravijo tudi, da boste na ta način poglobili bližino in intimo s partnerjem, saj glavni cilj ne bo spolni vrhunec, ampak spoznavanje ljubimke oziroma ljubimca. S poljubljanjem, božanjem in erotičnimi gibi boste odkrili nove poti, kako partnerja najbolje vzburiti in morda tudi kakšen nov fetiš.

Za koga je ta trend primeren?

Če partnerja preveč dobro poznamo, se lahko v spalnico pritihotapi rutina, kar na dolgi rok pomeni smrt za libido. Partnerja dobro vesta, kako drug drugemu pokloniti orgazem, ki pa ne bi smel biti smisel spolne združitve. Truditi se je treba za čutno zvezo, za ekstazo med rjuhami. Do tega lahko pridete s pomočjo karezze. Primerna pa je tudi za mlade pare, ki bodo z njeno pomočjo hitreje spoznali, katere so partnerjeve erogene cone, želje in tudi katerih stvari si v spalnici ne želi. S pomočjo tega trenda se boste znebili pritiska, da morate partnerja pripeljati do vrhunca.

Dovoljeno je sicer vse – lahko se ljubkujeta z usti, rokami, genitalijami, skratka s celim telesom. Pri tem opazujte odzive vašega partnerja. Najbolj pomembno je, da se pri tem oba zabavata.

 

Komentarjev 1
  • wizeman 14:21 13.avgust 2017.

    Novi trend? Tandtični seks je znan in prakticiran na vzhodu že tisočletja....

Sorodne novice