Magazin > Odnosi in prosti čas
119393 ogledov

Tako luštna slovenska policistka, da jo moški prosijo: "Aretirajte me"

Slovenska policija Instagram
Fotka, ki je "zakurila" Instagram!

Na Instagram profilu Slovenske policije redno opozarjajo na varnost v prometu. Tako so to pred tedni storili tudi s fotografijo policistke na kolesu in pripisali: "Vsem kolesarjem svetujemo, da nosijo čelado, še posebej otroci mlajši od 18 let, za katere je čelada obvezna, namreč poškodbe glave so najpogostejša posledica padcev s kolesom. Varno pot brez nezgod!"

Policistka V. Vidovič pa je na fotografiji tako simpatična, da si bomo nasvet in opozorilo glede varnosti na kolesu zagotovo dobro zapomnili! Ne le zapomnili, uporabniki Instagrama so pod fotografijo celo pisali: "Aretirajte me, prosim," in "Matr, bom še jaz začel čelado nositi". 

Fotografija je požela več kot 1500 všečkov, preden pa se usedete na kolo, tako kot Vanja, pa Slovenska policija še opozarja: "Kolo, odlično mestno prevozno sredstvo in odličen način rekreacije, a ne pozabimo na pravila, ki pomagajo zagotavljati varnost. Vedno uporabljajte le površino, ki je namenjena kolesarjem (označena s prometnimi znaki in talnimi označbami), vozite po desni kolesarski stezi glede na dovoljeno smer vožnje. Če ni kolesarske steze, vozite ob desnem robu vozišča v smeri vožnje, in sicer čim bližje robu vozišča."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 25
  • Naklonsky 14:36 12.julij 2023.

    Jaz sem mislil, da najlepša Urška v deželi je tej…

  • Kmodri 23:01 09.julij 2023.

    Komot gre za manikenko! Bo boljša plača, razen če jo rajcajo pisanje kazni in aritacije...

  • 4krogci 16:25 09.julij 2023.

    Policajka…pol pa s socnimi slikami na alterju in na OF! Poiscite boste ze najdli 😁 ce za frizerko pac nisi dost sposobn gres pa med policajke!

Sorodne novice