Magazin > Odnosi in prosti čas
10969 ogledov

Ženske bi raje umrle, kot pa priznale, da počnejo te stvari

ženska
Tega še moški ne bi priznali …

Malo za šalo, malo zares.

Ženske se v javnosti ali pred novim partnerjem rade delajo "fine“ in kažejo le svojo elegantnejšo plat. Ko pa so same, v varnem zavetju svojega doma, pade maska …

Raje bi umrle, kot priznale, da počnejo te stvari:

1. Spletno zalezovanje

Dragi moški, pred prvim zmenkom očistite svoje profile na družabnih omrežjih. Lahko ste prepričani, da bo objekt vašega poželenja pregledal vse fotografije, vaše ime vrgel v brskalnik in preveril tudi vaše prijatelje, še zlasti tiste, s katerimi se največ družite oziroma všečkajo vaše fotografije, vi pa njihove.

2. Spuščanje vetrov, vrtanje po nosu
Seveda po nosu vrtajo le, kadar jih nekaj zasrbi … Bi rekle ženske.

3. Las ne perejo vsak dan
Nekateri moški pričakujejo, da bo njihova punca vsak dan urejena od glave do pet. To je nemogoče. Tudi las si ne perejo vsak dan, saj bi to njihovi grivi škodilo.

4. Nedrčkov ne perejo dovolj pogosto
Da, nedrčke bi bilo treba menjavati pogosteje, na kar ženske rade pozabijo. Kako pogosto bodo nedrček vrgle v pralni stroj, odloča nos – ko zaznajo neprijeten vonj, je čas za vodo in pralni prašek.

5. Spogledujejo se, da bi dosegle svoj cilj
Čeprav vedo, da ni prav, svoje čare zavestno uporabljajo za dosego ciljev ali da bi se rešile iz težavnih situacij. Celo študije so pokazale, da je privlačen videz za doseganje poslovnih ciljev zelo koristen.

6. Uriniranje pod tušem
Kraj zločina seveda takoj očistijo sledi.

7. Ljudi sodijo po čevljih
Lahko je še tako privlačen, pa ga ne bodo dvakrat pogledale, če se bo prikazal v crocsicah.

8. Začenjajo dramo
Včasih delajo dramo iz dolgočasja ali pa so spor s fantom začele zaradi težav v službi. Iz jeze ali ljubosumja so ženske sposobne sprožiti tudi zlobne govorice. Zdi se, da je drama del njihove osebnosti. Na srečo, niso čisto vse ženske takšne … Nekatere znajo krotiti svoje notranje demone.

Komentarjev 3
  • Žirafa 17:41 26.november 2017.

    Kdo za vraga si umiva lase vsak dan?

  • supreme 17:01 26.november 2017.

    9. ne priznajo ,da imajo drugega, ceprav se imajo za iskrene in postene

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 13:06 26.november 2017.

    ko ženski ni prav se brani v še hujši obliki,isto kot da bi komarja ubil s topom in ne loparčkom in potem ostanejo občutne posledice ki jih je zelo težko odpravit